92 / 100

Dietly ocena posiłków

4.85 / 5

Dietly ocena

4.8 / 5

Facebook ocena

4.9 / 5

Google ocena

Menu

Dieta z wyborem menu

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2500



ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 9.01.2023 - Poniedziałek
  • 10.01.2023 - Wtorek
  • 11.01.2023 - Środa
  • 12.01.2023 - Czwartek
  • 13.01.2023 - Piątek
  • 14.01.2023 - Sobota
  • 15.01.2023 -  Niedziela
  • Śniadanie:
  1. Szakszuka z papryką i cukinią z bułeczką pełnoziarnistą
  2. Gryczanka piernikowa z prażonym jabłkiem i płatkami migdałowymi
  3. Bajgiel z twarożkiem ze szczypiorkiem i warzywami
  • II Śniadanie:
  1. Tarta brzoskwiniowa
  2. Pasta z ciecierzycy i pietruszki z słupkami selera
  3. Pełnoziarnista tarta brzoskwiniowa
  4. Smoothie wiśniowe
  • Obiad:
  1. Wieprzowina z warzywami w sosie pomarańczowo-imbirowym z makaronem ryżowym z sezamem
  2. Butter chicken z ryżem basmati i warzywami na parze
  3. Wieprzowina z warzywami w sosie pomarańczowo-imbirowym z makaronem sojowym z sezamem
  4. Gulasz z zielonej soczewicy i pieczarek z kaszą pęczak
  • Podwieczorek:
  1. Smoothie cytrusowe
  2. Velouté Dubarry
  3. Jaglany deser a'la snickers
  • Kolacja:
  1. Warzywne ratatouille z pietruszkowymi kopytkami
  2. Sałatka a'la Big Mac
  3. Warzywne ratatouille z quinoą
  4. Śródziemnomorska sałatka z makaronu orzo
  • Śniadanie:
  1. Kasza manna waniliowa ze skórką pomarańczową
  2. Chleb żytni z pastą twarogową z koperkiem i ogórkiem zielonym
  3. Owsianka waniliowa ze skórką pomarańczową
  4. Chlebek bananowy z żurawiną, ziarnistym serkiem i borówką
  • II Śniadanie:
  1. Smalec z fasoli z słupkami marchewki i papryki
  2. Ciasto marchewkowe
  3. Smalec z fasoli z słupkami marchewki i papryki
  4. Krupnik
  • Obiad:
  1. Kurczak w sosie porowo-brokułowym z pełnoziarnistym penne
  2. Polędwiczki wieprzowe w sosie mascarpone z suszonymi pomidorami, kaszą gryczaną i surówką z marchewki
  3. Tofu kung pao z cytrynowym ryżem i surówką z kapusty pekińskiej i białej 
  • Podwieczorek:
  1. Ciasto drożdżowe z truskawkami
  2. Sałatka z ananasem, serem kozim i fasolką szparagową z dressingiem limonkowym
  3. Owoce pod kruszonką
  4. Sałatka z wędzonym twarogiem i musztardowym dressingiem z balsamico
  • Kolacja:
  1. Pełnoziarnista focaccia z rozmarynem i pomidorami koktajlowymi z domową pastą Ajvar
  2. Papryka faszerowana
  3. Quesadilla z warzywami podawana z cukiniowym ketchupem
  • Śniadanie:
  1. Grahamka faszerowana jajkiem ze szpinakiem
  2. Czekoladowe pancakes z musem porzeczkowym i jogurtem cynamonowym
  3. Omlet typu pizza z domowym ketchupem
  • II Śniadanie:
  1. Kompot imbirowo-rabarbarowy
  2. Twarożek po włosku z chlebem chrupkim 
  3. Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
  • Obiad:
  1. Ryba Veracruz z miksem kasz i fasolką szparagową
  2. Burgery drobiowo-warzywne z surówką z kapusty pekińskiej z musztardą i sosem 1000 wysp
  3. Roślinne kotlety z konfiturą z czerwonej cebuli, pieczonymi ziemniakami i surówką z białej kapusty
  • Podwieczorek:
  1. Czekoladowe ciastka owsiane
  2. Barszcz ukraiński z białą fasolą
  3. Koktajl szarlotkowy
  • Kolacja:
  1. Dyniowe curry z soczewicą i natką pietruszki podane z pitą
  2. Chilli con carne z domowymi nachosami
  3. Curry z soczewicą i natką pietruszki podane z ryżem brązowym
  4. Naleśniki z pieczarkami z sosem koperkowym
  • Śniadanie:
  1. Czekoladowe naleśniki z serem i musem malinowym
  2. Frittata z fasolką szparagową z sosem koperkowym
  3. Kokosowa kasza manna z karmelizowanymi śliwkami
  • II Śniadanie:
  1. Żurkowy krem z selera
  2. Koktajl czeko- śliwka
  3. Pieczone warzywa korzeniowe z dipem tahini
  • Obiad:
  1. Polędwiczki wieprzowe w sosie mascarpone z suszonymi pomidorami, kaszą gryczaną i marchewką z groszkiem 
  2. Kotlety z soczewicy z warzywnym puree i pieczoną brukselką
  3. Tagliatelle primavera z mozzarellą
  • Podwieczorek:
  1. Carpaccio z buraka z rukolą i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
  2. Budyń karmelowy z jagodami
  3. Sałatka z gruszką i orzechami włoskimi z dressingiem musztardowym
  4. Zupa krem z gruszki i pietruszki
  • Kolacja:
  1. Buritto z chili con carne
  2. Sałatka gyros
  3. Sushi bowl z prażoną ciecierzycą
  • Śniadanie:
  1. Pasta jajeczna z pieczywem i słupkami papryki
  2. Jogurt naturalny z brzoskwiniami i domowym musli
  3. Pasztet z pieczarek z żytnim pieczywem i ogórkiem kiszonym
  • II Śniadanie:
  1. Belriso z musem porzeczkowym
  2. Zupa tajska z makaronem ryżowym
  3. Jogurt szarlotkowy z granolą morelową
  4. Jesienny koktajl z marchewki i ananasa
  • Obiad:
  1. Kurczak Caprese z warzywnymi frytkami i brokułem na parze
  2. Ryba po koreańsku z komosą ryżową i surówką z kapusty pekińskiej i marchewki
  3. Kurczak Caprese z pełnoziarnistym makaronem i brokułem na parze
  4. Wegetariańskie kotleciki azjatyckie w lekkim tajskim sosie z komosą ryżową i orientalną
  • Podwieczorek:
  1. Koktajl truskawkowy
  2. Ciasteczka orzechowe 
  3. Blok czekoladowy z wiśniami
  • Kolacja:
  1. Sałatka z marchewki i ziemniaka w pesto szpinakowym z twarogiem wędzonym
  2. Pizza serowa z rukolą i pomidorkami podana z ziołowym sosem pomidorowym
  3. Sałatka z ryżem brązowym, rzodkiewką, wędzonym twarogiem podana z dressingiem musztardowym
  4. Zapiekanka ryżowa z kukurydzą i papryką podana z sosem czosnkowym

 

  • Śniadanie:
  1. Omlet marchewkowy z orzechami i sosem pomarańczowym
  2. English breakfast
  3. Omlet z jabłkami i orzechami 
  4. Owsianka chałowa z musem porzeczkowym i płatkami migdała
  • II Śniadanie:
  1. Buraczkowa pasta twarogowa z oliwkami i czarnuszką podana z słupkami warzyw
  2. Sernik mango
  3. Twarożek po włosku z oliwkami i czarnuszką podany z słupkami warzyw
  4. Çorba z soczewicy i dyni
  • Obiad:
  1. Kotlety z ciecierzycy i brokuła z pieczonymi ziemniakami i surówką z selera i orzechów
  2. Gyros z indyka z frytkami z pietruszki, sosem czosnkowym i colesławem
  3. Kotlety z ciecierzycy i brokuła z kaszą pęczak i surówką z selera i orzechów
  4. Puree warzywne z jajkiem gotowanym z sosem chrzanowym i brokułem na parze
  • Podwieczorek:
  1. Swojska grochówka 
  2. Kawa szarlotkowa
  3. Kisiel z owocami, kremem śmietankowym i biszkoptami
  • Kolacja:
  1. Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pomidorami
  2. Sałatka makaronowa z orientalnym sosem
  3. Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pomidorami
  4. Orzechowe curry z batatem i papryką podane z pitą
  • Śniadanie:
  1. Chleb żytni z twarożkiem ziołowym i cząstkami pomidora
  2. Śniadaniowy placek owsiany ze śliwkami z dżemem porzeczkowym
  3. Zielona szakszuka z bułeczką
  • II Śniadanie:
  1. Sałatka owocowa z sosem miętowym i tartą czekoladą
  2. Kapuśniak z kiszonej kapusty z boczkiem i grzybami
  3. Sałatka owocowa z sosem miętowym i tartą czekoladą
  4. Pumpkin spice smoothie
  • Obiad:
  1. Kurczak tikka masala z żółtym ryżem i surówką z mango
  2. Spaghetti z sosem bolognese z bazylią, parmezanem i pomidorkami koktajlowymi
  3. Wegetariańskie skrzydełka z kalafiora z sosem BBQ, talarkami ziemniaków i czerwonym
  • Podwieczorek:
  1. Babeczki pomidorowe z mozzarellą
  2. Serek z makiem, wiśniami i migdałami
  3. Ciasto owsiane ze śliwkami i kruszonką
  • Kolacja:
  1. Fajita z pieczarek i papryki podawana z tortillą i salsą z awokado
  2. Zapiekanka z ryżu z warzywami z dipem ziołowym
  3. Bakłażan faszerowany kaszą i pieczarkami

 

Dieta standard

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2500



ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 09.01.2023 - Poniedziałek
  • 10.01.2023 - Wtorek
  • 11.01.2023 - Środa
  • 12.01.2023 - Czwartek
  • 13.01.2023 - Piątek
  • 14.01.2023 - Sobota
  • 15.01.2023 - Niedziela
  • Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z bułeczką pełnoziarnistą
  • II Śniadanie: Tarta brzoskwiniowa
  • Obiad: Wieprzowina z warzywami w sosie pomarańczowo-imbirowym z makaronem ryżowym z sezamem
  • Podwieczorek: Smoothie cytrusowe
  • Kolacja: Warzywne ratatouille z pietruszkowymi kopytkami
  • Śniadanie: Kasza manna waniliowa ze skórką pomarańczową
  • II Śniadanie: Smalec z fasoli z słupkami marchewki i papryki
  • Obiad: Kurczak w sosie porowo-brokułowym z pełnoziarnistym penne
  • Podwieczorek: Ciasto drożdżowe z truskawkami
  • Kolacja: Pełnoziarnista focaccia z rozmarynem i pomidorami koktajlowymi z domową pastą Ajvar
  • Śniadanie: Grahamka faszerowana jajkiem ze szpinakiem
  • II Śniadanie: Kompot imbirowo-rabarbarowy
  • Obiad: Ryba Veracruz z miksem kasz i fasolką szparagową
  • Podwieczorek: Czekoladowe ciastka owsiane
  • Kolacja: Dyniowe curry z soczewicą i natką pietruszki podane z pitą
  • Śniadanie: Czekoladowe naleśniki z serem i musem malinowym
  • II Śniadanie: Żurkowy krem z selera
  • Obiad: Polędwiczki wieprzowe w sosie mascarpone z suszonymi pomidorami, kaszą gryczaną i marchewką z groszkiem 
  • Podwieczorek: Carpaccio z buraka z rukolą i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
  • Kolacja: Buritto z chili con carne
  • Śniadanie: Pasta jajeczna z pieczywem i słupkami papryki
  • II Śniadanie: Belriso z musem porzeczkowym
  • Obiad: Kurczak Caprese z warzywnymi frytkami i brokułem na parze
  • Podwieczorek: Koktajl truskawkowy
  • Kolacja: Sałatka z marchewki i ziemniaka w pesto szpinakowym z twarogiem wędzonym
  • Śniadanie: Omlet marchewkowy z orzechami i sosem pomarańczowym
  • II Śniadanie: Buraczkowa pasta twarogowa z oliwkami i czarnuszką podana z słupkami warzyw
  • Obiad: Kotlety z ciecierzycy i brokuła z pieczonymi ziemniakami i surówką z selera i orzechów
  • Podwieczorek: Swojska grochówka 
  • Kolacja: Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pomidorami
  • Śniadanie: Chleb żytni z twarożkiem ziołowym i cząstkami pomidora
  • II Śniadanie: Sałatka owocowa z sosem miętowym i tartą czekoladą
  • Obiad: Kurczak tikka masala z żółtym ryżem i surówką z mango
  • Podwieczorek: Babeczki pomidorowe z mozzarellą
  • Kolacja: Fajita z pieczarek i papryki podawana z tortillą i salsą z awokado
  • 16.01.2023 - Poniedziałek
  • 17.01.2023 - Wtorek
  • 18.01.2023 - Środa
  • 19.01.2023 - Czwartek
  • 20.01.2023 - Piątek
  • 21.01.2023 - Sobota
  • 22.01.2023 - Niedziela
  • Śniadanie: Omlet z fasolką szparagową z dipem z suszonymi pomidorami
  • II Śniadanie: Cynamonowe ciasto z jabłkami
  • Obiad: Wieprzowina w pięciu smakach z makaronem ryżowym i bukietem warzyw
  • Podwieczorek: Smoothie jogurtowe jagodowo-malinowe 
  • Kolacja: Zapiekanka z kaszą, porem, cukinią i groszkiem zielonym z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Racuchy drożdżowe z cukrem pudrem i musem porzeczkowym
  • II Śniadanie: Hummus z kminem podawany z słupkami ogórka i papryki
  • Obiad: Curry laksa z kurczakiem, ryżem basmati i blanszowanym brokułem
  • Podwieczorek: Budyń jaglany z białą czekoladą i truskawkami
  • Kolacja: Pizza 3 sery z ostrym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Ciabatta z serkiem chrzanowym podana z sałatką z rzodkiewką i ogórkiem
  • II Śniadanie: Koktajl owsiany borówkowo-orzechowy
  • Obiad: Pieczona ryba w sosie serowym z ziemniakami i surówką z marchewki z chrzanem
  • Podwieczorek: Pianka owocowa z migdałową kruszonką
  • Kolacja: Dahl z soczewicy podany z komosą ryżową
  • Śniadanie: Czekoladowa gryczanka z suszonymi figami
  • II Śniadanie: Zupa krem z buraka z pomarańczą i pestkami słonecznika
  • Obiad: Pieczona szynka w sosie musztardowo-koperkowym z buraczkową kaszą pęczak i surówką z kapusty pekińskiej z kukurydzą i papryką
  • Podwieczorek: Sałatka makaronowa z mozzarellą, suszonymi pomidorami, oliwkami i rukolą
  • Kolacja: Quesadilla z warzywami &, Sos mango chilli czosnek imbir
  • Śniadanie: Pasztet mięsny ze śliwką i karmelizowaną cebulką podawany z chlebem żytnim i miksem sałat 
  • II Śniadanie: Pudding chia z migdałami i żurawiną
  • Obiad: Gyros drobiowy z sosem tzatziki, pieczonymi ziemniaczkami i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Koktajl malinowy z miętą
  • Kolacja: Sałatka z kolorowym ryżem, fasolą i pomidorkami
  • Śniadanie: Słodka jaglanka z musem wiśniowym
  • II Śniadanie: Pasta warzywna z chlebkiem chrupkim i sałatą lodową z kukurydzą
  • Obiad: Gulasz węgierski z kaszą jęczmienną i surówką z ogórka kiszonego
  • Podwieczorek: Złota zupa z soczewicy
  • Kolacja: Placek ziemniaczano-marchewkowy z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Bagietka fitness z szynką, miksem sałat i pomidorem
  • II Śniadanie: Ciasto z porzeczkami
  • Obiad: Pałeczki z kurczaka z marchewką na ciepło i puree ziemniaczanym
  • Podwieczorek: Jogurt Banoffee z tartą czekoladą
  • Kolacja: Kaszotto chakalaka z parmezanem

Dieta odchudzająca

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000



ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 9.01.2023 - Poniedziałek
  • 10.01.2023 - Wtorek
  • 11.01.2023 - Środa
  • 12.01.2023 - Czwartek
  • 13.1.2023 - Piątek
  • 14.01.2023 - Sobota
  • 15.01.2023 - Niedziela
  •  Śniadanie: Gryczanka piernikowa z prażonym jabłkiem i płatkami migdałowymi
  • II Śniadanie: Pasta z ciecierzycy i pietruszki z słupkami selera
  • Obiad: Butter chicken z ryżem basmati i warzywami na parze
  • Podwieczorek: Velouté Dubarry
  • Kolacja: Sałatka a'la Big Mac
  • Śniadanie: Chleb żytni z pastą twarogową z koperkiem i ogórkiem zielonym
  • II Śniadanie: Ciasto marchewkowe
  • Obiad: Polędwiczki wieprzowe w sosie mascarpone z suszonymi pomidorami, kaszą gryczaną i surówką z marchewki
  • Podwieczorek: Sałatka z ananasem, serem kozim i fasolką szparagową z dressingiem limonkowym
  • Kolacja: Papryka faszerowana
  • Śniadanie: Czekoladowe pancakes z musem porzeczkowym i jogurtem cynamonowym
  • II Śniadanie: Twarożek po włosku z chlebem chrupkim 
  • Obiad: Burgery drobiowo-warzywne z surówką z kapusty pekińskiej z musztardą i sosem 1000 wysp
  • Podwieczorek: Barszcz ukraiński z czerwoną fasolą
  • Kolacja: Chilli con carne z domowymi nachosami
  • Śniadanie: Frittata z zielonymi warzywami z sosem koperkowym
  • II Śniadanie: Koktajl czeko- śliwka
  • Obiad: Kotlety z soczewicy z warzywnym puree i pieczoną brukselką
  • Podwieczorek: Budyń karmelowy z jagodami
  • Kolacja: Sałatka gyros
  • Śniadanie: Jogurt naturalny z brzoskwiniami i domowym musli
  • II Śniadanie: Zupa tajska z makaronem ryżowym
  • Obiad: Ryba po koreańsku z komosą ryżową i surówką z kapusty pekińskiej i marchewki
  • Podwieczorek: Ciasteczka orzechowe 
  • Kolacja: Pizza serowa z rukolą i pomidorkami podana z ziołowym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: English breakfast
  • II Śniadanie: Sernik mango
  • Obiad: Gyros z indyka z frytkami z pietruszki, sosem czosnkowym i colesławem
  • Podwieczorek: Kawa szarlotkowa
  • Kolacja: Sałatka makaronowa z orientalnym sosem
  • Śniadanie: Śniadaniowy placek owsiany ze śliwkami z dżemem porzeczkowym
  • II Śniadanie: Kapuśniak z kiszonej kapusty z boczkiem i grzybami
  • Obiad: Spaghetti z sosem bolognese z bazylią, parmezanem i pomidorkami koktajlowymi
  • Podwieczorek: Serek z makiem, wiśniami i migdałami
  • Kolacja: Zapiekanka z ryżu z warzywami z dipem ziołowym
  • 16.01.2023 - Poniedziałek
  • 17.01.2023 - Wtorek
  • 18.01.2023 - Środa
  • 19.01.2023 - Czwartek
  • 20.01.2023 - Piątek
  • 21.01.2023 - Sobota
  • 22.01.2023 - Niedziela
  • Śniadanie: Czekoladowa kasza manna z bananem, orzechami laskowymi i musem truskawkowym
  • II Śniadanie: Pasta z białej fasoli z kolorowym pieprzem z słupkami ogórka i pieczywem chrupkim
  • Obiad: Sznycelki z kurczaka w sosie koperkowym z puree ziemniaczano-dyniowym i surówką z kapusty pekińskiej z kukurydzą i papryką
  • Podwieczorek: Zupa ogórkowa
  • Kolacja: Frittata ze szpinakiem i boczkiem z sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Chleb żytni z pasztetem i pomidorem 
  • II Śniadanie: Ciasto kokosowe z płatkami ryżowymi
  • Obiad: Gulasz po zbójnicku z kaszą pęczak z natką pietruszki i ogórkiem kiszonym
  • Podwieczorek: Koktajl dyniowo-korzenny
  • Kolacja: Pizza pełnoziarnista po hawajsku z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Piernikowy omlet twarogowy z borówkami
  • II Śniadanie: Kolorowy serek wiejski
  • Obiad: Udziec z kurczaka w sosie prowansalskim z karmelizowaną marchewką i surówką z białej kapusty z porem i natką pietruszki
  • Podwieczorek: Krem z brokuła z nasionami słonecznika
  • Kolacja: Makaron spaghetti pełnoziarnisty z pesto z suszonych pomidorów
  • Śniadanie: Jajecznica podawana z bułeczką i rzodkiewką
  • II Śniadanie: Koktajl snickers z truskawkami
  • Obiad: Kremowa ciecierzyca w sosie grzybowym z kopytkami i mizerią
  • Podwieczorek: Belriso z borówkami i orzechami włoskimi
  • Kolacja: Bigos z białej kapusty
  • Śniadanie: Serek waniliowy z prażonym jabłkiem i granolą
  • II Śniadanie: Zupa kalafiorem i jarmużem podawana z chipsem z boczku
  • Obiad: Ryba duszona w porach z surówką z kiszonej kapusty
  • Podwieczorek: Torcik czekoladowy z wiśniami
  • Kolacja: Quiche z mozzarellą i pomidorami
  • Śniadanie: Frittata ze szpinakiem, pomidorem i cebulką z sosem 1000 wysp
  • II Śniadanie: Ciasto a'la oreo z czerwonej fasoli
  • Obiad: Kotlety mielone podawane z ziemniakami i buraczkami
  • Podwieczorek: Koktajl jagodowo-kokosowy
  • Kolacja: Sałatka ryżowa z fasolą, kukurydzą konserwową i serem żółtym
  • Śniadanie: Orzechowe placuszki na maślance z musem z owoców leśnych
  • II Śniadanie: Zupa pomidorowa
  • Obiad: Szarpana wieprzowina w sosie BBQ z frytkami z selera i celesławem
  • Podwieczorek: Pudding z tapioki z truskawkami
  • Kolacja: Falafele z dipem jogurtowo-szczypiorkowym z miksem sałat

Dieta sportowa

Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2500/3000/3500



ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 9.01.2023 - Poniedziałek
  • 10.01.2023 - Wtorek
  • 11.01.2023 - Środa
  • 12.01.2023 - Czwartek
  • 13.01.2023 - Piątek
  • 14.01.2023 - Sobota
  • 15.01.2023 - Niedziela
  • Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z bułeczką pełnoziarnistą
  • II Śniadanie: Tarta brzoskwiniowa
  • Obiad: Wieprzowina z warzywami w sosie pomarańczowo-imbirowym z makaronem ryżowym z sezamem
  • Podwieczorek: Butter chicken z ryżem basmati i warzywami na parze
  • Kolacja: Warzywne ratatouille z pietruszkowymi kopytkami
  • Śniadanie: Kasza manna waniliowa ze skórką pomarańczową
  • II Śniadanie: Ciasto drożdżowe z truskawkami
  • Obiad: Kurczak w sosie porowo-brokułowym z pełnoziarnistym penne
  • Podwieczorek: Polędwiczki wieprzowe w sosie mascarpone z suszonymi pomidorami, kaszą gryczaną i surówką z marchewki
  • Kolacja: Pełnoziarnista focaccia z rozmarynem i pomidorami koktajlowymi z domową pastą Ajvar
  • Śniadanie: Grahamka faszerowana jajkiem ze szpinakiem
  • II Śniadanie: Czekoladowe ciastka owsiane
  • Obiad: Ryba Veracruz z miksem kasz i fasolką szparagową
  • Podwieczorek: Burgery drobiowo-warzywne z surówką z kapusty pekińskiej z musztardą, sosem 1000 wysp i ryżem brązowym
  • Kolacja: Dyniowe curry z soczewicą i natką pietruszki podane z pitą
  • Śniadanie: Czekoladowe naleśniki z serem i musem malinowym
  • II Śniadanie: Budyń karmelowy z jagodami
  • Obiad: Polędwiczki wieprzowe w sosie mascarpone z suszonymi pomidorami, kaszą gryczaną i marchewką z groszkiem 
  • Podwieczorek: Kotlety z soczewicy z warzywnym puree i pieczoną brukselką
  • Kolacja: Buritto z chili con carne
  • Śniadanie: Pasta jajeczna z pieczywem i słupkami papryki
  • II Śniadanie: Belriso z musem porzeczkowym
  • Obiad: Kurczak Caprese z pełnoziarnistym makaronem i brokułem na parze
  • Podwieczorek: Pizza serowa z rukolą i pomidorkami podana z ziołowym sosem pomidorowym
  • Kolacja: Sałatka z marchewki i ziemniaka w pesto szpinakowym z twarogiem wędzonym
  • Śniadanie: Omlet marchewkowy z orzechami i sosem pomarańczowym
  • II Śniadanie: Kawa szarlotkowa
  • Obiad: Kotlety z ciecierzycy i brokuła z pieczonymi ziemniakami i surówką z selera i orzechów
  • Podwieczorek: Gyros z indyka z frytkami z pietruszki, sosem czosnkowym i colesławem
  • Kolacja: Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pomidorami
  • Śniadanie: Chleb żytni z twarożkiem ziołowym i cząstkami pomidora
  • II Śniadanie: Sałatka owocowa z sosem miętowym i tartą czekoladą
  • Obiad: Kurczak tikka masala z żółtym ryżem i surówką z mango
  • Podwieczorek: Spaghetti z sosem bolognese z bazylią, parmezanem i pomidorkami koktajlowymi
  • Kolacja: Fajita z pieczarek i papryki podawana z tortillą i salsą z awokado
  • 16.01.2023 - Poniedziałek
  • 17.01.2023 - Wtorek
  • 18.01.2023 - Środa
  • Śniadanie: Omlet z fasolką szparagową z dipem z suszonymi pomidorami
  • II Śniadanie: Cynamonowe ciasto z jabłkami
  • Obiad: Wieprzowina w pięciu smakach z makaronem ryżowym i bukietem warzyw
  • Podwieczorek: Sznycelki z kurczaka w sosie koperkowym z puree ziemniaczano-dyniowym i surówką z kapusty pekińskiej z kukurydzą i papryką
  • Kolacja: Zapiekanka z kaszą, porem, cukinią i groszkiem zielonym z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Racuchy drożdżowe z cukrem pudrem i musem porzeczkowym
  • II Śniadanie: Budyń jaglany z białą czekoladą i truskawkami
  • Obiad: Curry laksa z kurczakiem, ryżem basmati i blanszowanym brokułem
  • Podwieczorek: Gulasz po zbójnicku z kaszą pęczak z natką pietruszki i ogórkiem kiszonym
  • Kolacja: Pizza 3 sery z ostrym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Owsianka a'la brownie z wiśniami
  • II Śniadanie: Pudding z tapioki z musem truskawkowym
  • Obiad: Wieprzowina po chińsku z mango, sezamem i szczypiorkiem podawana z ryżem
  • Podwieczorek: Pieczeń z cieciorki w sosie pomidorowym z kaszą kuskus i brokułem
  • Kolacja: Pizza z szynką wiejską, pieczarką i papryką z sosem czosnkowym 

Dieta Niski Indeks glikemiczny

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2500



ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 9.01.2023 - Poniedziałek
  • 10.01.2023 - Wtorek
  • 11.01.2023 - Środa
  • 12.01.2023 - Czwartek
  • 13.01.2023 - Piątek
  • 14.01.2023 - Sobota
  • 15.01.2023 - Niedziela
  • Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z bułeczką pełnoziarnistą
  • II Śniadanie: Pełnoziarnista tarta brzoskwiniowa
  • Obiad: Wieprzowina z warzywami w sosie pomarańczowo-imbirowym z makaronem sojowym z sezamem
  • Podwieczorek: Smoothie cytrusowe
  • Kolacja: Warzywne ratatouille z quinoą
  • Śniadanie: Owsianka waniliowa ze skórką pomarańczową
  • II Śniadanie: Smalec z fasoli z słupkami marchewki i papryki
  • Obiad: Kurczak w sosie porowo-brokułowym z pełnoziarnistym penne
  • Podwieczorek: Owoce pod kruszonką
  • Kolacja: Pełnoziarnista focaccia z rozmarynem i pomidorami koktajlowymi z domową pastą Ajvar
  • Śniadanie: Grahamka faszerowana jajkiem ze szpinakiem
  • II Śniadanie: Kompot imbirowo-rabarbarowy
  • Obiad: Ryba Veracruz z miksem kasz i fasolką szparagową
  • Podwieczorek: Czekoladowe ciastka owsiane
  • Kolacja: Curry z soczewicą i natką pietruszki podane z ryżem brązowym
  • Śniadanie: Czekoladowe naleśniki z serem i musem malinowym
  • II Śniadanie: Żurkowy krem z selera
  • Obiad: Polędwiczki wieprzowe w sosie mascarpone z suszonymi pomidorami, kaszą gryczaną i surówką z marchewki z chrzanem
  • Podwieczorek: Sałatka z gruszką i orzechami włoskimi z dressingiem musztardowym
  • Kolacja: Buritto z chili con carne
  • Śniadanie: Pasta jajeczna z pieczywem i słupkami papryki
  • II Śniadanie: Jogurt szarlotkowy z granolą morelową
  • Obiad: Kurczak Caprese z pełnoziarnistym makaronem i brokułem na parze
  • Podwieczorek: Koktajl truskawkowy
  • Kolacja: Sałatka z ryżem brązowym, rzodkiewką, wędzonym twarogiem podana z dressingiem musztardowym
  • Śniadanie: Omlet z jabłkami i orzechami 
  • II Śniadanie: Twarożek po włosku z oliwkami i czarnuszką podany z słupkami warzyw
  • Obiad: Kotlety z ciecierzycy i brokuła z kaszą pęczak i surówką z selera i orzechów
  • Podwieczorek: Swojska grochówka 
  • Kolacja: Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pomidorami
  • Śniadanie: Chleb żytni z twarożkiem ziołowym i cząstkami pomidora
  • II Śniadanie: Sałatka owocowa z sosem miętowym i tartą czekoladą
  • Obiad: Kurczak tikka masala z żółtym ryżem i surówką z mango
  • Podwieczorek: Babeczki pomidorowe z mozzarellą
  • Kolacja: Fajita z pieczarek i papryki podawana z tortillą i salsą z awokado
  • 16.01.2023 - Poniedziałek
  • 17.01.2023 - Wtorek
  • 18.01.2023 - Środa
  • Śniadanie: Omlet z fasolką szparagową z dipem z suszonymi pomidorami
  • II Śniadanie: Pełnoziarniste cynamonowe ciasto z jabłkami
  • Obiad: Wieprzowina w pięciu smakach z makaronem pełnoziarnistym i bukietem warzyw
  • Podwieczorek: Smoothie jogurtowe jagodowo-malinowe 
  • Kolacja: Zapiekanka z kaszą, porem, cukinią i groszkiem zielonym z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Racuchy drożdżowe z musem porzeczkowym
  • II Śniadanie: Hummus z kminem podawany z słupkami ogórka i papryki
  • Obiad: Curry laksa z kurczakiem, ryżem brązowym i blanszowanym brokułem
  • Podwieczorek: Budyń gryczany z gorzką czekoladą i truskawkami
  • Kolacja: Owsiana pizza 3 sery z ostrym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Grahamka z serkiem chrzanowym podana z sałatką z rzodkiewką i ogórkiem
  • II Śniadanie: Koktajl owsiany borówkowo-orzechowy
  • Obiad: Pieczona ryba w sosie serowym z puree selerowym i surówką z marchewki z chrzanem
  • Podwieczorek: Pianka owocowa z migdałową kruszonką
  • Kolacja: Dahl z soczewicy podany z komosą ryżową

Dieta ketogeniczna

Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2500



ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 9.01.2023 - Poniedziałek
  • 10.01.2023 - Wtorek
  • 11.01.2023 - Środa
  • 12.01.2023 - Czwartek
  • 13.01.2023 - Piątek
  • 14.01.2023 - Sobota
  • 15.01.2023 - Niedziela
  • Śniadanie: Szakszuka z pieczarkami i boczkiem z keto chlebem
  • Obiad: Kurczak tikka masala z ryżem z kalafiora i surówką z kapusty pekińskiej
  • Podwieczorek: Keto sezamki
  • Kolacja: Sałatka a'la Big Mac na sałacie lodowej
  • Śniadanie: Jogurt kokosowy z keto granolą i porzeczkami
  • Obiad: Schab w sosie śmietanowym z sałatką z kalafiora i ogórka z koperkiem
  • Podwieczorek: Zupa krem z cukinii 
  • Kolacja: Papryka faszerowana
  • Śniadanie: Zapiekane keto tosty z szynką i serem oraz rukolą i pomidorem
  • Obiad: Kurczak w sosie grzybowym z surówką z kapusty pekińskiej, jabłka i pora
  • Podwieczorek: Kostki kawowe keto na serku president
  • Kolacja: Pulled pork z konfiturą z czerwonej cebuli i sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Orzechowy omlet z cynamonowym mascarpone i borówką amerykańską
  • Obiad: Grillowana karkówka w sosie paprykowo-rozmarynowym z puree brokułowym
  • Podwieczorek: Keto brownie
  • Kolacja: Sałatka a'la ziemniaczana z boczkiem
  • Śniadanie: Keto bułka z pastą jajeczną i surówką z ogórków kiszonych z musztardą
  • Obiad: Pałeczki z kurczaka z majonezowym sosem z chipotle i colesławem
  • Podwieczorek: Budyń waniliowo-kokosowy z wiśniami
  • Kolacja: Chłopski garnek z kiełbasą i boczkiem
  • Śniadanie: Kokosanka z musem truskawkowym
  • Obiad: Tymiankowa ryba z sosem cytrynowym i brokułem z suszonymi pomidorami
  • Podwieczorek: Zupa serowo-cebulowa
  • Kolacja: Musztardowa karkówka z surówką z kiszonej kapusty
  • Śniadanie: Śniadanie a'la English Breakfast
  • Obiad: Wieprzowina w sosie własnym z cebulką i kapustą czerwoną
  • Podwieczorek: Keto sernik zebra
  • Kolacja: Shoarma drobiowa z sosem 1000 wysp
  • 16.01.2023 - Poniedziałek
  • 17.01.2023 - Wtorek
  • 18.01.2023 - Środa
  • 19.01.2023 - Czwartek
  • 20.01.2023 - Piątek
  • 21.01.2023 - Sobota
  • 22.01.2023 - Niedziela
  • Śniadanie: Omlet z fasolką szparagową z dipem z suszonymi pomidorami
  • Obiad: Kurczak w sosie koperkowym z selerem puree i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Keto ciasteczka z kawałkami czekolady
  • Kolacja: Sałatka z kalafiora z ogórkiem kiszonym
  • Śniadanie: Jogurt grecki z sosem orzechowym i porzeczkami
  • Obiad: Gulasz po zbójnicku z plackami z kalafiora
  • Podwieczorek: Keto kwaśnica
  • Kolacja: Keto pizza 3 sery z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Jajecznica z boczkiem i cebulą z keto chlebkiem
  • Obiad: Udziec z kurczaka w sosie prowansalskim z surówką z kapusty pekińskiej
  • Podwieczorek: Smoothie z masłem orzechowym
  • Kolacja: Sałatka z pieczonym camembertem i sosem balsamicznym
  • Śniadanie: Keto racuchy z musem malinowym i migdałami
  • Obiad: Schab w sosie grzybowym z puree pietruszkowym i mizerią
  • Podwieczorek: Keto zupa czosnkowa
  • Kolacja: Szybki bigos z białej kapusty
  • Śniadanie: Pasta z brokuła i fety podana z keto pieczywem 
  • Obiad: Dorsz duszony w porach z surówką z kiszonej kapusty
  • Podwieczorek: Pudding chia z musem z owoców leśnych
  • Kolacja: Zapiekanka kalafiorowa ze swojskim boczkiem z sosem majonezowym z sambalem
  • Śniadanie: Frittata ze szpinakiem, pomidorem i cebulką z sosem 1000 wysp
  • Obiad: Kotlety mielone w sosie pomidorowym z surówką z ogórka kiszonego
  • Podwieczorek: Ciasteczka kokosowo-truskawkowe
  • Kolacja: Keto gumbo z krewetkami
  • Śniadanie: Siemianka orzechowa z wiśniami
  • Obiad: Szarpana wieprzowina w sosie BBQ z frytkami z selera i cesesławem
  • Podwieczorek: Zupa krem z brukselki
  • Kolacja: Paluchy serowe z salsą

Dieta wegetariańska

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2500



ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 9.01.2023 - Poniedziałek
  • 10.01.2023 - Wtorek
  • 11.01.2023 - Środa
  • 12.01.2023 - Czwartek
  • 13.01.2023 - Piątek
  • 14.01.2023 - Sobota
  • 15.01.2023 - Niedziela
  • Śniadanie: Bajgiel z twarożkiem ze szczypiorkiem i warzywami
  • II Śniadanie: Smoothie wiśniowe
  • Obiad: Gulasz z zielonej soczewicy i pieczarek z kaszą pęczak
  • Podwieczorek: Jaglany deser a'la snickers
  • Kolacja: Śródziemnomorska sałatka z makaronu orzo
  • Śniadanie: Chlebek bananowy z żurawiną, ziarnistym serkiem i borówką
  • II Śniadanie: Krupnik
  • Obiad: Tofu kung pao z cytrynowym ryżem i surówką z kapusty pekińskiej i białej 
  • Podwieczorek: Sałatka z wędzonym twarogiem i musztardowym dressingiem z balsamico
  • Kolacja: Quesadilla z warzywami podawana z cukiniowym ketchupem
  • Śniadanie: Omlet typu pizza z domowym ketchupem
  • II Śniadanie: Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
  • Obiad: Roślinne kotlety z konfiturą z czerwonej cebuli, pieczonymi ziemniakami i surówką z białej kapusty
  • Podwieczorek: Koktajl szarlotkowy
  • Kolacja: Naleśniki z pieczarkami z sosem koperkowym
  • Śniadanie: Kokosowa kasza manna z karmelizowanymi śliwkami
  • II Śniadanie: Pieczone warzywa korzeniowe z dipem tahini
  • Obiad: Tagliatelle primavera z mozzarellą
  • Podwieczorek: Zupa krem z gruszki i pietruszki
  • Kolacja: Sushi bowl z prażoną ciecierzycą
  • Śniadanie: Pasztet z pieczarek z żytnim pieczywem i ogórkiem kiszonym
  • II Śniadanie: Jesienny koktajl z marchewki i ananasa
  • Obiad: Wegetariańskie kotleciki azjatyckie w lekkim tajskim sosie z komosą ryżową i orientalną sałatką
  • Podwieczorek: Blok czekoladowy z wiśniami
  • Kolacja: Zapiekanka ryżowa z kukurydzą i papryką podana z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Owsianka chałowa z musem porzeczkowym i płatkami migdała
  • II Śniadanie: Çorba z soczewicy i dyni
  • Obiad: Puree warzywne z jajkiem gotowanym z sosem chrzanowym i brokułem na parze
  • Podwieczorek: Kisiel z owocami, kremem śmietankowym i biszkoptami
  • Kolacja: Orzechowe curry z batatem i papryką podane z pitą
  • Śniadanie: Zielona szakszuka z bułeczką
  • II Śniadanie: Pumpkin spice smoothie
  • Obiad: Wegetariańskie skrzydełka z kalafiora z sosem BBQ, talarkami ziemniaków i czerwonym colesławem
  • Podwieczorek: Ciasto owsiane ze śliwkami i kruszonką
  • Kolacja: Bakłażan faszerowany kaszą i pieczarkami
  • 16.01.2023 - Poniedziałek
  • 17.01.2023 - Wtorek
  • 18.01.2023 - Środa
  • 19.01.2023 - Czwartek
  • 20.01.2023 - Piątek
  • 21.01.2023 - Sobota
  • 22.01.2023 - Niedziela
  • Śniadanie: Pasta twarogowa z pieczonym burakiem podana z pumperniklem i kiełkami
  • II Śniadanie: Smoothie gruszka-jabłko-banan
  • Obiad: Wegańskie curry z ciecierzycą i kalafiorem podane z brązowym ryżem
  • Podwieczorek: Budyń śmietankowy z musem truskawkowym i kruszonką z orzechów
  • Kolacja: Sałatka z makaronem orzo, kolorowymi paprykami, ogórkiem
  • Śniadanie: Cynamonowa jaglanka z jabłkiem i żurawiną
  • II Śniadanie: Chowder kukurydziany z kolendrą i popcornem
  • Obiad: Tofu w kremowym sosie pomidorowym podane z makaronem sojowym i fasolką szparagową
  • Podwieczorek: Pizzowe muffinki z sosem BBQ
  • Kolacja: Kaszotto z pieczarkami
  • Śniadanie: Jesienna szakszuka z chlebem żytnim
  • II Śniadanie: Ciasto z rabarbarem
  • Obiad: Pulpeciki z czerwonej soczewicy z orkiszem w sosie porowym z puree selerowym i surówką z buraków
  • Podwieczorek: Koktajl bananowy
  • Kolacja: Wegetariańska zapiekanka ziemniaczana z serem cheddar z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Pełnoziarniste racuszki z konfiturą wiśniową i płatkami migdałów 
  • II Śniadanie: Tatar z suszonych pomidorów podany z chrupkim pieczywem
  • Obiad: Bitki sojowe w sosie koperkowym z czerwoną kapustą i pietruszkową kaszą gryczaną
  • Podwieczorek: Zupa kalafiorowo-koperkowa z ziemniakami
  • Kolacja: Sałatka z burakiem z fetą, rukolą i migdałami z sosem francuskim
  • Śniadanie: Pasta z brokuła i fety podawana z bagietką i miksem sałat z kukurydzą
  • II Śniadanie: Koktajl z owoców leśnych
  • Obiad: Chili sin corne z ryżem
  • Podwieczorek: Fit ciasto czekoladowe z cukinii
  • Kolacja: Zapiekanka warzywno-makaronowa z serem halloumi
  • Śniadanie: Owsianka marchewkowa z orzechami włoskimi
  • II Śniadanie: Wegetariańska zupa gulaszowa z kminkiem, ciecierzycą i pieczoną papryką
  • Obiad: Jajka sadzone z mizerią i ziemniakami z koperkiem
  • Podwieczorek: Lekki deser jogurtowy z orzechami i musem mango
  • Kolacja: Zielone curry z fasolką szparagową i quinoą
  • Śniadanie: Omlet z cukinią i papryką kolorową z sosem pomidorowym
  • II Śniadanie: Zielone smoothie z siemieniem lnianym
  • Obiad: Makaron tagliatelle ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i słonecznikiem
  • Podwieczorek: Sałatka z ryżem, tofu i ananasem
  • Kolacja: Quiche z dynią i grzybami

Dieta Office

Dostępne warianty: 800/1000/1200/1600/2000



ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 3.01.2023 - Wtorek
  • 4.01.2023 - Środa
  • 5.01.2023 - Czwartek
  • 6.01.2023 - Piątek
  • 7.01.2023 - Sobota
  • 8.01.2023 - Niedziela
  • Śniadanie: Bułeczka z ostrą pastą z czerwonej fasoli z sałatką z ogórka kiszonego i papryki
  • II Śniadanie: Owoce pod kruszonką
  • Obiad: Tagliatelle w sosie pomidorowo-śmietanowym z kurczakiem i kolorową fasolką
  • Śniadanie: Jaglanka rafaello z musem porzeczkowym
  • II Śniadanie: Domowe kakao
  • Obiad: Schab wieprzowy w sosie koperkowym z ziemniakami i surówką z marchewki i jabłka
  • Śniadanie: Menemen - jajecznica po turecku z bajglem
  • II Śniadanie: Szarlotkowy pudding chia
  • Obiad: Kotlety rybne z frytkami i colesławem
  • Śniadanie: Chleb żytni z rybną pastą kanapkową z makreli z ogórkiem kiszonym
  • II Śniadanie: Ciasto z kaszy jaglanej z brzoskwiniami
  • Obiad: Smażony makaron spaghetti z kurczakiem
  • Śniadanie: Owsianka a'la Pina colada
  • II Śniadanie: Lassi brzoskwiniowe
  • Obiad: Grillowane tofu w słodko-kwaśnym sosie ananasowym z bazylią i chili, makaronem sojowym i grillowaną papryką
  • Śniadanie: Frittata ze szpinakiem i serem feta z sosem pomidorowym
  • II Śniadanie: Ciasto czekoladowe z musem truskawkowym
  • Obiad: Pieczony filet z kurczaka z puree ziemniaczanym z koperkiem i marchewką z groszkiem
  • 9.01.2023 - Poniedziałek
  • 10.01.2023 - Wtorek
  • 11.01.2023 - Środa
  • 12.01.2023 - Czwartek
  • 13.01.2023 - Piątek
  • 14.01.2023 - Sobota
  • 15.01.2023 - Niedziela
  • Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z bułeczką pełnoziarnistą
  • II Śniadanie: Tarta brzoskwiniowa
  • Obiad: Wieprzowina z warzywami w sosie pomarańczowo-imbirowym z makaronem ryżowym z sezamem
  • Śniadanie: Chleb żytni z pastą twarogową z koperkiem i ogórkiem zielonym
  • II Śniadanie: Ciasto drożdżowe z truskawkami
  • Obiad: Kurczak w sosie porowo-brokułowym z pełnoziarnistym penne
  • Śniadanie: Czekoladowe pancakes z musem porzeczkowym i jogurtem cynamonowym
  • II Śniadanie: Koktajl szarlotkowy
  • Obiad: Ryba Veracruz z miksem kasz i fasolką szparagową
  • Śniadanie: Kokosowa kasza manna z musem malinowym
  • II Śniadanie: Koktajl czeko - śliwka
  • Obiad: Polędwiczki wieprzowe w sosie mascarpone z suszonymi pomidorami, kaszą gryczaną i marchewką z groszkiem 
  • Śniadanie: Pasta jajeczna z pieczywem i słupkami papryki
  • II Śniadanie: Belriso z musem porzeczkowym
  • Obiad: Kurczak Caprese z warzywnymi frytkami i brokułem na parze
  • Śniadanie: Omlet marchewkowy z orzechami i sosem pomarańczowym 
  • II Śniadanie: Kawa szarlotkowa
  • Obiad: Kotlety z ciecierzycy i brokuła z pieczonymi ziemniakami i surówką z selera i orzechów
  • Śniadanie: Chleb żytni z twarożkiem ziołowym i cząstkami pomidora
  • II Śniadanie: Serek z makiem, wiśniami i migdałami
  • Obiad: Kurczak tikka masala z żółtym ryżem i surówką z mango
  • 16.01.2023 - Poniedziałek
  • 17.01.2023 - Wtorek
  • Śniadanie: Omlet z fasolką szparagową z dipem z suszonymi pomidorami
  • II Śniadanie: Cynamonowe ciasto z jabłkami
  • Obiad: Wieprzowina w pięciu smakach z makaronem ryżowym i bukietem warzyw
  • Śniadanie: Chleb żytni z pasztetem i pomidorem 
  • II Śniadanie: Budyń jaglany z białą czekoladą i truskawkami
  • Obiad: Pizza 3 sery z ostrym sosem pomidorowym

Dieta Detox

Dostępne warianty: 1000/1200/1500



ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 9.01.2023 - Poniedziałek
  • 10.01.2023 - Wtorek
  • 11.01.2023 - Środa
  • 12.01.2023 - Czwartek
  • 13.01.2023 - Piątek
  • 14.01.2023 - Sobota
  • 15.01.2023 - Niedziela
  • Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z chlebem bezglutenowym
  • II Śniadanie: Smoothie cytrusowe
  • Obiad: Gulasz z zielonej soczewicy i pieczarek z ryżem
  • Podwieczorek: Jaglany deser a'la snickers
  • Kolacja: Warzywne ratatouille z quinoą
  • Śniadanie: Owsianka waniliowa ze skórką pomarańczową 
  • II Śniadanie: Smalec z fasoli z słupkami marchewki i papryki
  • Obiad: Tofu w sosie porowo-brokułowym z penne bezglutenowym
  • Podwieczorek: Owoce pod kruszonką
  • Kolacja: Bezglutenowa focaccia z rozmarynem i pomidorami koktajlowymi z domową pastą Ajvar
  • Śniadanie: Tosty bezglutenowe z jajkiem i mixem sałat z ogórkiem i oliwą
  • II Śniadanie: Kompot imbirowo-rabarbarowy
  • Obiad: Roślinne kotlety z konfiturą z czerwonej cebuli, pieczonymi ziemniakami i surówką z białej kapusty
  • Podwieczorek: Barszcz ukraiński z czerwoną fasolą
  • Kolacja: Dyniowe curry z soczewicą i natką pietruszki podane z ryżem brązowym
  • Śniadanie: Czekoladowe pancakes z jogurtem na słodko i musem malinowym
  • II Śniadanie: Żurkowy krem z selera
  • Obiad: Makaron bezglutenowy primavera z wegańskim serem
  • Podwieczorek: Sałatka z gruszką i orzechami włoskimi z dressingiem musztardowym
  • Kolacja: Pieczone warzywa korzeniowe z dipem tahini
  • Śniadanie: Pasta jajeczna z pieczywem bezglutenowym i słupkami papryki
  • II Śniadanie: Belriso z musem porzeczkowym
  • Obiad: Kotleciki azjatyckie w lekkim tajskim sosie z komosą ryżową i orientalną sałatką
  • Podwieczorek: Koktajl truskawkowy
  • Kolacja: Sałatka z marchewki i ziemniaka w pesto szpinakowym z serem feta
  • Śniadanie: Omlet marchewkowy z orzechami i sosem pomarańczowym
  • II Śniadanie: Kisiel z owocami i kremem śmietankowym 
  • Obiad: Kotlety z ciecierzycy i brokuła z pieczonymi ziemniakami i surówką z selera i orzechów
  • Podwieczorek: Çorba z soczewicy i dyni
  • Kolacja: Orzechowe curry z batatem i papryką 
  • Śniadanie: Zielona szakszuka z chlebem bezglutenowym
  • II Śniadanie: Sałatka owocowa z sosem miętowym i tartą czekoladą
  • Obiad: Wegetariańskie skrzydełka z kalafiora z sosem BBQ, talarkami ziemniaków i czerwonym colesławem
  • Podwieczorek: Pumpkin spice smoothie
  • Kolacja: Fajita z pieczarek i papryki podawana z tortillą i salsą z awokado
  • 16.01.2023 - Poniedziałek
  • 17.01.2023 - Wtorek
  • Śniadanie: Omlet z fasolką szparagową z dipem z suszonymi pomidorami
  • II Śniadanie: Bezglutenowe cynamonowe ciasto z jabłkami
  • Obiad: Wegańskie curry z ciecierzycą i kalafiorem podane z makaronem ryżowym
  • Podwieczorek: Smoothie jogurtowe jagodowo-malinowe 
  • Kolacja: Sałatka z kaszą jaglaną, kolorowymi paprykami, ogórkiem 
  • Śniadanie: Racuchy owsiane z cukrem pudrem i musem porzeczkowym
  • II Śniadanie: Hummus z kminem podawany z słupkami ogórka i papryki
  • Obiad: Tofu w kremowym sosie pomidorowym podane z makaronem sojowym i fasolką szparagową
  • Podwieczorek: Pizzowe muffinki z sosem BBQ
  • Kolacja: Placki z kalafiora z sosem czosnkowym i mixem sałat z pomidorem

Dieta Gluten Lactose Free

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2500



ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 9.01.2023 - Poniedziałek
  • 10.01.2023 - Wtorek
  • 11.01.2023 - Środa
  • 12.01.2023 - Czwartek
  • 13.01.2023 - Piątek
  • 14.01.2023 - Sobota
  • 15.01.2023 - Niedziela
  • Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z chlebem bezglutenowym
  • II Śniadanie: Smoothie cytrusowe
  • Obiad: Wieprzowina z warzywami w sosie pomarańczowo-imbirowym z makaronem ryżowym z sezamem
  • Podwieczorek: Jaglany deser a'la snickers
  • Kolacja: Warzywne ratatouille z quinoą
  • Śniadanie: Owsianka waniliowa ze skórką pomarańczową 
  • II Śniadanie: Smalec z fasoli z słupkami marchewki i papryki
  • Obiad: Kurczak w sosie porowo-brokułowym z penne bezglutenowym
  • Podwieczorek: Owoce pod kruszonką
  • Kolacja: Bezglutenowa focaccia z rozmarynem i pomidorami koktajlowymi z domową pastą Ajvar
  • Śniadanie: Tosty bezglutenowe z jajkiem i mixem sałat z ogórkiem i oliwą
  • II Śniadanie: Kompot imbirowo-rabarbarowy
  • Obiad: Ryba Veracruz z kaszą jaglaną i fasolką szparagową
  • Podwieczorek: Czekoladowe ciastka owsiane
  • Kolacja: Dyniowe curry z soczewicą i natką pietruszki podane z ryżem brązowym
  • Śniadanie: Czekoladowe pancakes z jogurtem na słodko i musem malinowym
  • II Śniadanie: Żurkowy krem z selera
  • Obiad: Polędwiczki wieprzowe w sosie śmietanowym z suszonymi pomidorami, kaszą gryczaną i marchewką z groszkiem 
  • Podwieczorek: Carpaccio z buraka z rukolą i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
  • Kolacja: Buritto z chili con carne
  • Śniadanie: Pasta jajeczna z pieczywem bezglutenowym i słupkami papryki
  • II Śniadanie: Belriso z musem porzeczkowym
  • Obiad: Kurczak Caprese z komosą ryżową i brokułem na parze
  • Podwieczorek: Koktajl truskawkowy
  • Kolacja: Sałatka z marchewki i ziemniaka w pesto szpinakowym z serem feta
  • Śniadanie: Omlet marchewkowy z orzechami i sosem pomarańczowym
  • II Śniadanie: Buraczkowa pasta twarogowa z oliwkami i czarnuszką podana z słupkami warzyw
  • Obiad: Kotlety z ciecierzycy i brokuła z pieczonymi ziemniakami i surówką z selera i orzechów
  • Podwieczorek: Swojska grochówka 
  • Kolacja: Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pomidorami
  • Śniadanie: Chleb bezglutenowy z twarożkiem ziołowym i cząstkami pomidora
  • II Śniadanie: Sałatka owocowa z sosem miętowym i tartą czekoladą
  • Obiad: Kurczak tikka masala z żółtym ryżem i surówką z mango
  • Podwieczorek: Pumpkin spice smoothie
  • Kolacja: Fajita z pieczarek i papryki podawana z tortillą i salsą z awokado
  • 16.01.2023 - Poniedziałek
  • 17.01.2023 - Wtorek
  • Śniadanie: Omlet z fasolką szparagową z dipem z suszonymi pomidorami
  • II Śniadanie: Bezglutenowe cynamonowe ciasto z jabłkami
  • Obiad: Wieprzowina w pięciu smakach z makaronem ryżowym i bukietem warzyw
  • Podwieczorek: Smoothie jogurtowe jagodowo-malinowe 
  • Kolacja: Sałatka z kaszą jaglaną, kolorowymi paprykami, ogórkiem 
  • Śniadanie: Racuchy owsiane z cukrem pudrem i musem porzeczkowym
  • II Śniadanie: Hummus z kminem podawany z słupkami ogórka i papryki 
  • Obiad: Curry laksa z kurczakiem, ryżem basmati i blanszowanym brokułem
  • Podwieczorek: Budyń gryczany z gorzką czekoladą i truskawkami
  • Kolacja: Pizza 3 sery z ostrym sosem pomidorowym

Dieta wegetariańska z rybami

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2500



ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 9.01.2023 - Poniedziałek
  • 10.01.2023 - Wtorek
  • 11.01.2023 - Środa
  • 12.01.2023 - Czwartek
  • 13.01.2023 - Piątek
  • 14.01.2023 - Sobota
  • 15.01.2023 - Niedziela
  • Śniadanie: Bajgiel z twarożkiem ze szczypiorkiem i warzywami
  • II Śniadanie: Smoothie wiśniowe
  • Obiad: Gulasz z zielonej soczewicy i pieczarek z kaszą pęczak
  • Podwieczorek: Jaglany deser a'la snickers
  • Kolacja: Śródziemnomorska sałatka z makaronu orzo i tuńczykiem
  • Śniadanie: Chlebek bananowy z żurawiną, ziarnistym serkiem i borówką
  • II Śniadanie: Krupnik
  • Obiad: Tofu kung pao z cytrynowym ryżem i surówką z kapusty pekińskiej i białej 
  • Podwieczorek: Sałatka z wędzonym pstrągiem i musztardowym dressingiem z balsamico
  • Kolacja: Quesadilla z warzywami podawana z cukiniowym ketchupem
  • Śniadanie: Omlet typu pizza z domowym ketchupem
  • II Śniadanie: Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
  • Obiad: Ryba Veracruz z miksem kasz i fasolką szpargaową
  • Podwieczorek: Koktajl szarlotkowy
  • Kolacja: Naleśniki z pieczarkami z sosem koperkowym
  • Śniadanie: Kokosowa kasza manna z karmelizowanymi śliwkami
  • II Śniadanie: Pieczone warzywa korzeniowe z dipem tahini
  • Obiad: Tagliatelle primavera z mozzarellą
  • Podwieczorek: Zupa krem z gruszki i pietruszki
  • Kolacja: Sushi bowl z prażoną ciecierzycą i wędzonym łososiem
  • Śniadanie: Pasztet z pieczarek z żytnim pieczywem i ogórkiem kiszonym
  • II Śniadanie: Jesienny koktajl z marchewki i ananasa
  • Obiad: Ryba po koreańsku z komosą ryżową i surówką z kapusty pekińskiej i marchewki
  • Podwieczorek: Blok czekoladowy z wiśniami
  • Kolacja: Zapiekanka ryżowa z kukurydzą i papryką podana z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Owsianka chałowa z musem porzeczkowym i płatkami migdała
  • II Śniadanie: Çorba z soczewicy i dyni
  • Obiad: Puree warzywne z jajkiem gotowanym z sosem chrzanowym i brokułem na parze
  • Podwieczorek: Kisiel z owocami, kremem śmietankowym i biszkoptami
  • Kolacja: Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pomidorami
  • Śniadanie: Zielona szakszuka z łososiem i bułeczką
  • II Śniadanie: Pumpkin spice smoothie
  • Obiad: Wegetariańskie skrzydełka z kalafiora z sosem BBQ, talarkami ziemniaków i czerwonym colesławem
  • Podwieczorek: Ciasto owsiane ze śliwkami i kruszonką
  • Kolacja: Bakłażan faszerowany kaszą i pieczarkami
  • 16.01.2023 - Poniedziałek
  • 17.01.2023 - Wtorek
  • Śniadanie: Pasta twarogowa z pieczonym burakiem podana z pumperniklem i kiełkami
  • II Śniadanie: Smoothie gruszka-jabłko-banan
  • Obiad: Wegańskie curry z ciecierzycą i kalafiorem podane z brązowym ryżem
  • Podwieczorek: Budyń śmietankowy z musem truskawkowym i kruszonką z orzechów
  • Kolacja: Sałatka z makaronem orzo, kolorowymi paprykami, ogórkiem i tuńczykiem 
  • Śniadanie: Cynamonowa jaglanka z jabłkiem i żurawiną
  • II Śniadanie: Chowder kukurydziany z łososiem wędzonym
  • Obiad: Tofu w kremowym sosie pomidorowym podane z makaronem sojowym i fasolką szparagową
  • Podwieczorek: Pizzowe muffinki z sosem BBQ
  • Kolacja: Kaszotto z pieczarkami
Klienci o nas