Menu
Dieta z wyborem menu

- 9.01.2023 - Poniedziałek
- 10.01.2023 - Wtorek
- 11.01.2023 - Środa
- 12.01.2023 - Czwartek
- 13.01.2023 - Piątek
- 14.01.2023 - Sobota
- 15.01.2023 - Niedziela
- Śniadanie:
- Szakszuka z papryką i cukinią z bułeczką pełnoziarnistą
- Gryczanka piernikowa z prażonym jabłkiem i płatkami migdałowymi
- Bajgiel z twarożkiem ze szczypiorkiem i warzywami
- II Śniadanie:
- Tarta brzoskwiniowa
- Pasta z ciecierzycy i pietruszki z słupkami selera
- Pełnoziarnista tarta brzoskwiniowa
- Smoothie wiśniowe
- Obiad:
- Wieprzowina z warzywami w sosie pomarańczowo-imbirowym z makaronem ryżowym z sezamem
- Butter chicken z ryżem basmati i warzywami na parze
- Wieprzowina z warzywami w sosie pomarańczowo-imbirowym z makaronem sojowym z sezamem
- Gulasz z zielonej soczewicy i pieczarek z kaszą pęczak
- Podwieczorek:
- Smoothie cytrusowe
- Velouté Dubarry
- Jaglany deser a'la snickers
- Kolacja:
- Warzywne ratatouille z pietruszkowymi kopytkami
- Sałatka a'la Big Mac
- Warzywne ratatouille z quinoą
- Śródziemnomorska sałatka z makaronu orzo
- Śniadanie:
- Kasza manna waniliowa ze skórką pomarańczową
- Chleb żytni z pastą twarogową z koperkiem i ogórkiem zielonym
- Owsianka waniliowa ze skórką pomarańczową
- Chlebek bananowy z żurawiną, ziarnistym serkiem i borówką
- II Śniadanie:
- Smalec z fasoli z słupkami marchewki i papryki
- Ciasto marchewkowe
- Smalec z fasoli z słupkami marchewki i papryki
- Krupnik
- Obiad:
- Kurczak w sosie porowo-brokułowym z pełnoziarnistym penne
- Polędwiczki wieprzowe w sosie mascarpone z suszonymi pomidorami, kaszą gryczaną i surówką z marchewki
- Tofu kung pao z cytrynowym ryżem i surówką z kapusty pekińskiej i białej
- Podwieczorek:
- Ciasto drożdżowe z truskawkami
- Sałatka z ananasem, serem kozim i fasolką szparagową z dressingiem limonkowym
- Owoce pod kruszonką
- Sałatka z wędzonym twarogiem i musztardowym dressingiem z balsamico
- Kolacja:
- Pełnoziarnista focaccia z rozmarynem i pomidorami koktajlowymi z domową pastą Ajvar
- Papryka faszerowana
- Quesadilla z warzywami podawana z cukiniowym ketchupem
- Śniadanie:
- Grahamka faszerowana jajkiem ze szpinakiem
- Czekoladowe pancakes z musem porzeczkowym i jogurtem cynamonowym
- Omlet typu pizza z domowym ketchupem
- II Śniadanie:
- Kompot imbirowo-rabarbarowy
- Twarożek po włosku z chlebem chrupkim
- Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
- Obiad:
- Ryba Veracruz z miksem kasz i fasolką szparagową
- Burgery drobiowo-warzywne z surówką z kapusty pekińskiej z musztardą i sosem 1000 wysp
- Roślinne kotlety z konfiturą z czerwonej cebuli, pieczonymi ziemniakami i surówką z białej kapusty
- Podwieczorek:
- Czekoladowe ciastka owsiane
- Barszcz ukraiński z białą fasolą
- Koktajl szarlotkowy
- Kolacja:
- Dyniowe curry z soczewicą i natką pietruszki podane z pitą
- Chilli con carne z domowymi nachosami
- Curry z soczewicą i natką pietruszki podane z ryżem brązowym
- Naleśniki z pieczarkami z sosem koperkowym
- Śniadanie:
- Czekoladowe naleśniki z serem i musem malinowym
- Frittata z fasolką szparagową z sosem koperkowym
- Kokosowa kasza manna z karmelizowanymi śliwkami
- II Śniadanie:
- Żurkowy krem z selera
- Koktajl czeko- śliwka
- Pieczone warzywa korzeniowe z dipem tahini
- Obiad:
- Polędwiczki wieprzowe w sosie mascarpone z suszonymi pomidorami, kaszą gryczaną i marchewką z groszkiem
- Kotlety z soczewicy z warzywnym puree i pieczoną brukselką
- Tagliatelle primavera z mozzarellą
- Podwieczorek:
- Carpaccio z buraka z rukolą i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
- Budyń karmelowy z jagodami
- Sałatka z gruszką i orzechami włoskimi z dressingiem musztardowym
- Zupa krem z gruszki i pietruszki
- Kolacja:
- Buritto z chili con carne
- Sałatka gyros
- Sushi bowl z prażoną ciecierzycą
- Śniadanie:
- Pasta jajeczna z pieczywem i słupkami papryki
- Jogurt naturalny z brzoskwiniami i domowym musli
- Pasztet z pieczarek z żytnim pieczywem i ogórkiem kiszonym
- II Śniadanie:
- Belriso z musem porzeczkowym
- Zupa tajska z makaronem ryżowym
- Jogurt szarlotkowy z granolą morelową
- Jesienny koktajl z marchewki i ananasa
- Obiad:
- Kurczak Caprese z warzywnymi frytkami i brokułem na parze
- Ryba po koreańsku z komosą ryżową i surówką z kapusty pekińskiej i marchewki
- Kurczak Caprese z pełnoziarnistym makaronem i brokułem na parze
- Wegetariańskie kotleciki azjatyckie w lekkim tajskim sosie z komosą ryżową i orientalną
- Podwieczorek:
- Koktajl truskawkowy
- Ciasteczka orzechowe
- Blok czekoladowy z wiśniami
- Kolacja:
- Sałatka z marchewki i ziemniaka w pesto szpinakowym z twarogiem wędzonym
- Pizza serowa z rukolą i pomidorkami podana z ziołowym sosem pomidorowym
- Sałatka z ryżem brązowym, rzodkiewką, wędzonym twarogiem podana z dressingiem musztardowym
- Zapiekanka ryżowa z kukurydzą i papryką podana z sosem czosnkowym
- Śniadanie:
- Omlet marchewkowy z orzechami i sosem pomarańczowym
- English breakfast
- Omlet z jabłkami i orzechami
- Owsianka chałowa z musem porzeczkowym i płatkami migdała
- II Śniadanie:
- Buraczkowa pasta twarogowa z oliwkami i czarnuszką podana z słupkami warzyw
- Sernik mango
- Twarożek po włosku z oliwkami i czarnuszką podany z słupkami warzyw
- Çorba z soczewicy i dyni
- Obiad:
- Kotlety z ciecierzycy i brokuła z pieczonymi ziemniakami i surówką z selera i orzechów
- Gyros z indyka z frytkami z pietruszki, sosem czosnkowym i colesławem
- Kotlety z ciecierzycy i brokuła z kaszą pęczak i surówką z selera i orzechów
- Puree warzywne z jajkiem gotowanym z sosem chrzanowym i brokułem na parze
- Podwieczorek:
- Swojska grochówka
- Kawa szarlotkowa
- Kisiel z owocami, kremem śmietankowym i biszkoptami
- Kolacja:
- Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pomidorami
- Sałatka makaronowa z orientalnym sosem
- Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pomidorami
- Orzechowe curry z batatem i papryką podane z pitą
- Śniadanie:
- Chleb żytni z twarożkiem ziołowym i cząstkami pomidora
- Śniadaniowy placek owsiany ze śliwkami z dżemem porzeczkowym
- Zielona szakszuka z bułeczką
- II Śniadanie:
- Sałatka owocowa z sosem miętowym i tartą czekoladą
- Kapuśniak z kiszonej kapusty z boczkiem i grzybami
- Sałatka owocowa z sosem miętowym i tartą czekoladą
- Pumpkin spice smoothie
- Obiad:
- Kurczak tikka masala z żółtym ryżem i surówką z mango
- Spaghetti z sosem bolognese z bazylią, parmezanem i pomidorkami koktajlowymi
- Wegetariańskie skrzydełka z kalafiora z sosem BBQ, talarkami ziemniaków i czerwonym
- Podwieczorek:
- Babeczki pomidorowe z mozzarellą
- Serek z makiem, wiśniami i migdałami
- Ciasto owsiane ze śliwkami i kruszonką
- Kolacja:
- Fajita z pieczarek i papryki podawana z tortillą i salsą z awokado
- Zapiekanka z ryżu z warzywami z dipem ziołowym
- Bakłażan faszerowany kaszą i pieczarkami
Dieta standard

- 09.01.2023 - Poniedziałek
- 10.01.2023 - Wtorek
- 11.01.2023 - Środa
- 12.01.2023 - Czwartek
- 13.01.2023 - Piątek
- 14.01.2023 - Sobota
- 15.01.2023 - Niedziela
- Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z bułeczką pełnoziarnistą
- II Śniadanie: Tarta brzoskwiniowa
- Obiad: Wieprzowina z warzywami w sosie pomarańczowo-imbirowym z makaronem ryżowym z sezamem
- Podwieczorek: Smoothie cytrusowe
- Kolacja: Warzywne ratatouille z pietruszkowymi kopytkami
- Śniadanie: Kasza manna waniliowa ze skórką pomarańczową
- II Śniadanie: Smalec z fasoli z słupkami marchewki i papryki
- Obiad: Kurczak w sosie porowo-brokułowym z pełnoziarnistym penne
- Podwieczorek: Ciasto drożdżowe z truskawkami
- Kolacja: Pełnoziarnista focaccia z rozmarynem i pomidorami koktajlowymi z domową pastą Ajvar
- Śniadanie: Grahamka faszerowana jajkiem ze szpinakiem
- II Śniadanie: Kompot imbirowo-rabarbarowy
- Obiad: Ryba Veracruz z miksem kasz i fasolką szparagową
- Podwieczorek: Czekoladowe ciastka owsiane
- Kolacja: Dyniowe curry z soczewicą i natką pietruszki podane z pitą
- Śniadanie: Czekoladowe naleśniki z serem i musem malinowym
- II Śniadanie: Żurkowy krem z selera
- Obiad: Polędwiczki wieprzowe w sosie mascarpone z suszonymi pomidorami, kaszą gryczaną i marchewką z groszkiem
- Podwieczorek: Carpaccio z buraka z rukolą i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
- Kolacja: Buritto z chili con carne
- Śniadanie: Pasta jajeczna z pieczywem i słupkami papryki
- II Śniadanie: Belriso z musem porzeczkowym
- Obiad: Kurczak Caprese z warzywnymi frytkami i brokułem na parze
- Podwieczorek: Koktajl truskawkowy
- Kolacja: Sałatka z marchewki i ziemniaka w pesto szpinakowym z twarogiem wędzonym
- Śniadanie: Omlet marchewkowy z orzechami i sosem pomarańczowym
- II Śniadanie: Buraczkowa pasta twarogowa z oliwkami i czarnuszką podana z słupkami warzyw
- Obiad: Kotlety z ciecierzycy i brokuła z pieczonymi ziemniakami i surówką z selera i orzechów
- Podwieczorek: Swojska grochówka
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pomidorami
- Śniadanie: Chleb żytni z twarożkiem ziołowym i cząstkami pomidora
- II Śniadanie: Sałatka owocowa z sosem miętowym i tartą czekoladą
- Obiad: Kurczak tikka masala z żółtym ryżem i surówką z mango
- Podwieczorek: Babeczki pomidorowe z mozzarellą
- Kolacja: Fajita z pieczarek i papryki podawana z tortillą i salsą z awokado
- 16.01.2023 - Poniedziałek
- 17.01.2023 - Wtorek
- 18.01.2023 - Środa
- 19.01.2023 - Czwartek
- 20.01.2023 - Piątek
- 21.01.2023 - Sobota
- 22.01.2023 - Niedziela
- Śniadanie: Omlet z fasolką szparagową z dipem z suszonymi pomidorami
- II Śniadanie: Cynamonowe ciasto z jabłkami
- Obiad: Wieprzowina w pięciu smakach z makaronem ryżowym i bukietem warzyw
- Podwieczorek: Smoothie jogurtowe jagodowo-malinowe
- Kolacja: Zapiekanka z kaszą, porem, cukinią i groszkiem zielonym z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Racuchy drożdżowe z cukrem pudrem i musem porzeczkowym
- II Śniadanie: Hummus z kminem podawany z słupkami ogórka i papryki
- Obiad: Curry laksa z kurczakiem, ryżem basmati i blanszowanym brokułem
- Podwieczorek: Budyń jaglany z białą czekoladą i truskawkami
- Kolacja: Pizza 3 sery z ostrym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Ciabatta z serkiem chrzanowym podana z sałatką z rzodkiewką i ogórkiem
- II Śniadanie: Koktajl owsiany borówkowo-orzechowy
- Obiad: Pieczona ryba w sosie serowym z ziemniakami i surówką z marchewki z chrzanem
- Podwieczorek: Pianka owocowa z migdałową kruszonką
- Kolacja: Dahl z soczewicy podany z komosą ryżową
- Śniadanie: Czekoladowa gryczanka z suszonymi figami
- II Śniadanie: Zupa krem z buraka z pomarańczą i pestkami słonecznika
- Obiad: Pieczona szynka w sosie musztardowo-koperkowym z buraczkową kaszą pęczak i surówką z kapusty pekińskiej z kukurydzą i papryką
- Podwieczorek: Sałatka makaronowa z mozzarellą, suszonymi pomidorami, oliwkami i rukolą
- Kolacja: Quesadilla z warzywami &, Sos mango chilli czosnek imbir
- Śniadanie: Pasztet mięsny ze śliwką i karmelizowaną cebulką podawany z chlebem żytnim i miksem sałat
- II Śniadanie: Pudding chia z migdałami i żurawiną
- Obiad: Gyros drobiowy z sosem tzatziki, pieczonymi ziemniaczkami i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Koktajl malinowy z miętą
- Kolacja: Sałatka z kolorowym ryżem, fasolą i pomidorkami
- Śniadanie: Słodka jaglanka z musem wiśniowym
- II Śniadanie: Pasta warzywna z chlebkiem chrupkim i sałatą lodową z kukurydzą
- Obiad: Gulasz węgierski z kaszą jęczmienną i surówką z ogórka kiszonego
- Podwieczorek: Złota zupa z soczewicy
- Kolacja: Placek ziemniaczano-marchewkowy z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Bagietka fitness z szynką, miksem sałat i pomidorem
- II Śniadanie: Ciasto z porzeczkami
- Obiad: Pałeczki z kurczaka z marchewką na ciepło i puree ziemniaczanym
- Podwieczorek: Jogurt Banoffee z tartą czekoladą
- Kolacja: Kaszotto chakalaka z parmezanem
Dieta odchudzająca

- 9.01.2023 - Poniedziałek
- 10.01.2023 - Wtorek
- 11.01.2023 - Środa
- 12.01.2023 - Czwartek
- 13.1.2023 - Piątek
- 14.01.2023 - Sobota
- 15.01.2023 - Niedziela
- Śniadanie: Gryczanka piernikowa z prażonym jabłkiem i płatkami migdałowymi
- II Śniadanie: Pasta z ciecierzycy i pietruszki z słupkami selera
- Obiad: Butter chicken z ryżem basmati i warzywami na parze
- Podwieczorek: Velouté Dubarry
- Kolacja: Sałatka a'la Big Mac
- Śniadanie: Chleb żytni z pastą twarogową z koperkiem i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Ciasto marchewkowe
- Obiad: Polędwiczki wieprzowe w sosie mascarpone z suszonymi pomidorami, kaszą gryczaną i surówką z marchewki
- Podwieczorek: Sałatka z ananasem, serem kozim i fasolką szparagową z dressingiem limonkowym
- Kolacja: Papryka faszerowana
- Śniadanie: Czekoladowe pancakes z musem porzeczkowym i jogurtem cynamonowym
- II Śniadanie: Twarożek po włosku z chlebem chrupkim
- Obiad: Burgery drobiowo-warzywne z surówką z kapusty pekińskiej z musztardą i sosem 1000 wysp
- Podwieczorek: Barszcz ukraiński z czerwoną fasolą
- Kolacja: Chilli con carne z domowymi nachosami
- Śniadanie: Frittata z zielonymi warzywami z sosem koperkowym
- II Śniadanie: Koktajl czeko- śliwka
- Obiad: Kotlety z soczewicy z warzywnym puree i pieczoną brukselką
- Podwieczorek: Budyń karmelowy z jagodami
- Kolacja: Sałatka gyros
- Śniadanie: Jogurt naturalny z brzoskwiniami i domowym musli
- II Śniadanie: Zupa tajska z makaronem ryżowym
- Obiad: Ryba po koreańsku z komosą ryżową i surówką z kapusty pekińskiej i marchewki
- Podwieczorek: Ciasteczka orzechowe
- Kolacja: Pizza serowa z rukolą i pomidorkami podana z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: English breakfast
- II Śniadanie: Sernik mango
- Obiad: Gyros z indyka z frytkami z pietruszki, sosem czosnkowym i colesławem
- Podwieczorek: Kawa szarlotkowa
- Kolacja: Sałatka makaronowa z orientalnym sosem
- Śniadanie: Śniadaniowy placek owsiany ze śliwkami z dżemem porzeczkowym
- II Śniadanie: Kapuśniak z kiszonej kapusty z boczkiem i grzybami
- Obiad: Spaghetti z sosem bolognese z bazylią, parmezanem i pomidorkami koktajlowymi
- Podwieczorek: Serek z makiem, wiśniami i migdałami
- Kolacja: Zapiekanka z ryżu z warzywami z dipem ziołowym
- 16.01.2023 - Poniedziałek
- 17.01.2023 - Wtorek
- 18.01.2023 - Środa
- 19.01.2023 - Czwartek
- 20.01.2023 - Piątek
- 21.01.2023 - Sobota
- 22.01.2023 - Niedziela
- Śniadanie: Czekoladowa kasza manna z bananem, orzechami laskowymi i musem truskawkowym
- II Śniadanie: Pasta z białej fasoli z kolorowym pieprzem z słupkami ogórka i pieczywem chrupkim
- Obiad: Sznycelki z kurczaka w sosie koperkowym z puree ziemniaczano-dyniowym i surówką z kapusty pekińskiej z kukurydzą i papryką
- Podwieczorek: Zupa ogórkowa
- Kolacja: Frittata ze szpinakiem i boczkiem z sosem pomidorowym
- Śniadanie: Chleb żytni z pasztetem i pomidorem
- II Śniadanie: Ciasto kokosowe z płatkami ryżowymi
- Obiad: Gulasz po zbójnicku z kaszą pęczak z natką pietruszki i ogórkiem kiszonym
- Podwieczorek: Koktajl dyniowo-korzenny
- Kolacja: Pizza pełnoziarnista po hawajsku z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Piernikowy omlet twarogowy z borówkami
- II Śniadanie: Kolorowy serek wiejski
- Obiad: Udziec z kurczaka w sosie prowansalskim z karmelizowaną marchewką i surówką z białej kapusty z porem i natką pietruszki
- Podwieczorek: Krem z brokuła z nasionami słonecznika
- Kolacja: Makaron spaghetti pełnoziarnisty z pesto z suszonych pomidorów
- Śniadanie: Jajecznica podawana z bułeczką i rzodkiewką
- II Śniadanie: Koktajl snickers z truskawkami
- Obiad: Kremowa ciecierzyca w sosie grzybowym z kopytkami i mizerią
- Podwieczorek: Belriso z borówkami i orzechami włoskimi
- Kolacja: Bigos z białej kapusty
- Śniadanie: Serek waniliowy z prażonym jabłkiem i granolą
- II Śniadanie: Zupa kalafiorem i jarmużem podawana z chipsem z boczku
- Obiad: Ryba duszona w porach z surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek: Torcik czekoladowy z wiśniami
- Kolacja: Quiche z mozzarellą i pomidorami
- Śniadanie: Frittata ze szpinakiem, pomidorem i cebulką z sosem 1000 wysp
- II Śniadanie: Ciasto a'la oreo z czerwonej fasoli
- Obiad: Kotlety mielone podawane z ziemniakami i buraczkami
- Podwieczorek: Koktajl jagodowo-kokosowy
- Kolacja: Sałatka ryżowa z fasolą, kukurydzą konserwową i serem żółtym
- Śniadanie: Orzechowe placuszki na maślance z musem z owoców leśnych
- II Śniadanie: Zupa pomidorowa
- Obiad: Szarpana wieprzowina w sosie BBQ z frytkami z selera i celesławem
- Podwieczorek: Pudding z tapioki z truskawkami
- Kolacja: Falafele z dipem jogurtowo-szczypiorkowym z miksem sałat
Dieta sportowa

- 9.01.2023 - Poniedziałek
- 10.01.2023 - Wtorek
- 11.01.2023 - Środa
- 12.01.2023 - Czwartek
- 13.01.2023 - Piątek
- 14.01.2023 - Sobota
- 15.01.2023 - Niedziela
- Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z bułeczką pełnoziarnistą
- II Śniadanie: Tarta brzoskwiniowa
- Obiad: Wieprzowina z warzywami w sosie pomarańczowo-imbirowym z makaronem ryżowym z sezamem
- Podwieczorek: Butter chicken z ryżem basmati i warzywami na parze
- Kolacja: Warzywne ratatouille z pietruszkowymi kopytkami
- Śniadanie: Kasza manna waniliowa ze skórką pomarańczową
- II Śniadanie: Ciasto drożdżowe z truskawkami
- Obiad: Kurczak w sosie porowo-brokułowym z pełnoziarnistym penne
- Podwieczorek: Polędwiczki wieprzowe w sosie mascarpone z suszonymi pomidorami, kaszą gryczaną i surówką z marchewki
- Kolacja: Pełnoziarnista focaccia z rozmarynem i pomidorami koktajlowymi z domową pastą Ajvar
- Śniadanie: Grahamka faszerowana jajkiem ze szpinakiem
- II Śniadanie: Czekoladowe ciastka owsiane
- Obiad: Ryba Veracruz z miksem kasz i fasolką szparagową
- Podwieczorek: Burgery drobiowo-warzywne z surówką z kapusty pekińskiej z musztardą, sosem 1000 wysp i ryżem brązowym
- Kolacja: Dyniowe curry z soczewicą i natką pietruszki podane z pitą
- Śniadanie: Czekoladowe naleśniki z serem i musem malinowym
- II Śniadanie: Budyń karmelowy z jagodami
- Obiad: Polędwiczki wieprzowe w sosie mascarpone z suszonymi pomidorami, kaszą gryczaną i marchewką z groszkiem
- Podwieczorek: Kotlety z soczewicy z warzywnym puree i pieczoną brukselką
- Kolacja: Buritto z chili con carne
- Śniadanie: Pasta jajeczna z pieczywem i słupkami papryki
- II Śniadanie: Belriso z musem porzeczkowym
- Obiad: Kurczak Caprese z pełnoziarnistym makaronem i brokułem na parze
- Podwieczorek: Pizza serowa z rukolą i pomidorkami podana z ziołowym sosem pomidorowym
- Kolacja: Sałatka z marchewki i ziemniaka w pesto szpinakowym z twarogiem wędzonym
- Śniadanie: Omlet marchewkowy z orzechami i sosem pomarańczowym
- II Śniadanie: Kawa szarlotkowa
- Obiad: Kotlety z ciecierzycy i brokuła z pieczonymi ziemniakami i surówką z selera i orzechów
- Podwieczorek: Gyros z indyka z frytkami z pietruszki, sosem czosnkowym i colesławem
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pomidorami
- Śniadanie: Chleb żytni z twarożkiem ziołowym i cząstkami pomidora
- II Śniadanie: Sałatka owocowa z sosem miętowym i tartą czekoladą
- Obiad: Kurczak tikka masala z żółtym ryżem i surówką z mango
- Podwieczorek: Spaghetti z sosem bolognese z bazylią, parmezanem i pomidorkami koktajlowymi
- Kolacja: Fajita z pieczarek i papryki podawana z tortillą i salsą z awokado
- 16.01.2023 - Poniedziałek
- 17.01.2023 - Wtorek
- 18.01.2023 - Środa
- Śniadanie: Omlet z fasolką szparagową z dipem z suszonymi pomidorami
- II Śniadanie: Cynamonowe ciasto z jabłkami
- Obiad: Wieprzowina w pięciu smakach z makaronem ryżowym i bukietem warzyw
- Podwieczorek: Sznycelki z kurczaka w sosie koperkowym z puree ziemniaczano-dyniowym i surówką z kapusty pekińskiej z kukurydzą i papryką
- Kolacja: Zapiekanka z kaszą, porem, cukinią i groszkiem zielonym z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Racuchy drożdżowe z cukrem pudrem i musem porzeczkowym
- II Śniadanie: Budyń jaglany z białą czekoladą i truskawkami
- Obiad: Curry laksa z kurczakiem, ryżem basmati i blanszowanym brokułem
- Podwieczorek: Gulasz po zbójnicku z kaszą pęczak z natką pietruszki i ogórkiem kiszonym
- Kolacja: Pizza 3 sery z ostrym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Owsianka a'la brownie z wiśniami
- II Śniadanie: Pudding z tapioki z musem truskawkowym
- Obiad: Wieprzowina po chińsku z mango, sezamem i szczypiorkiem podawana z ryżem
- Podwieczorek: Pieczeń z cieciorki w sosie pomidorowym z kaszą kuskus i brokułem
- Kolacja: Pizza z szynką wiejską, pieczarką i papryką z sosem czosnkowym
Dieta Niski Indeks glikemiczny

- 9.01.2023 - Poniedziałek
- 10.01.2023 - Wtorek
- 11.01.2023 - Środa
- 12.01.2023 - Czwartek
- 13.01.2023 - Piątek
- 14.01.2023 - Sobota
- 15.01.2023 - Niedziela
- Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z bułeczką pełnoziarnistą
- II Śniadanie: Pełnoziarnista tarta brzoskwiniowa
- Obiad: Wieprzowina z warzywami w sosie pomarańczowo-imbirowym z makaronem sojowym z sezamem
- Podwieczorek: Smoothie cytrusowe
- Kolacja: Warzywne ratatouille z quinoą
- Śniadanie: Owsianka waniliowa ze skórką pomarańczową
- II Śniadanie: Smalec z fasoli z słupkami marchewki i papryki
- Obiad: Kurczak w sosie porowo-brokułowym z pełnoziarnistym penne
- Podwieczorek: Owoce pod kruszonką
- Kolacja: Pełnoziarnista focaccia z rozmarynem i pomidorami koktajlowymi z domową pastą Ajvar
- Śniadanie: Grahamka faszerowana jajkiem ze szpinakiem
- II Śniadanie: Kompot imbirowo-rabarbarowy
- Obiad: Ryba Veracruz z miksem kasz i fasolką szparagową
- Podwieczorek: Czekoladowe ciastka owsiane
- Kolacja: Curry z soczewicą i natką pietruszki podane z ryżem brązowym
- Śniadanie: Czekoladowe naleśniki z serem i musem malinowym
- II Śniadanie: Żurkowy krem z selera
- Obiad: Polędwiczki wieprzowe w sosie mascarpone z suszonymi pomidorami, kaszą gryczaną i surówką z marchewki z chrzanem
- Podwieczorek: Sałatka z gruszką i orzechami włoskimi z dressingiem musztardowym
- Kolacja: Buritto z chili con carne
- Śniadanie: Pasta jajeczna z pieczywem i słupkami papryki
- II Śniadanie: Jogurt szarlotkowy z granolą morelową
- Obiad: Kurczak Caprese z pełnoziarnistym makaronem i brokułem na parze
- Podwieczorek: Koktajl truskawkowy
- Kolacja: Sałatka z ryżem brązowym, rzodkiewką, wędzonym twarogiem podana z dressingiem musztardowym
- Śniadanie: Omlet z jabłkami i orzechami
- II Śniadanie: Twarożek po włosku z oliwkami i czarnuszką podany z słupkami warzyw
- Obiad: Kotlety z ciecierzycy i brokuła z kaszą pęczak i surówką z selera i orzechów
- Podwieczorek: Swojska grochówka
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pomidorami
- Śniadanie: Chleb żytni z twarożkiem ziołowym i cząstkami pomidora
- II Śniadanie: Sałatka owocowa z sosem miętowym i tartą czekoladą
- Obiad: Kurczak tikka masala z żółtym ryżem i surówką z mango
- Podwieczorek: Babeczki pomidorowe z mozzarellą
- Kolacja: Fajita z pieczarek i papryki podawana z tortillą i salsą z awokado
- 16.01.2023 - Poniedziałek
- 17.01.2023 - Wtorek
- 18.01.2023 - Środa
- Śniadanie: Omlet z fasolką szparagową z dipem z suszonymi pomidorami
- II Śniadanie: Pełnoziarniste cynamonowe ciasto z jabłkami
- Obiad: Wieprzowina w pięciu smakach z makaronem pełnoziarnistym i bukietem warzyw
- Podwieczorek: Smoothie jogurtowe jagodowo-malinowe
- Kolacja: Zapiekanka z kaszą, porem, cukinią i groszkiem zielonym z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Racuchy drożdżowe z musem porzeczkowym
- II Śniadanie: Hummus z kminem podawany z słupkami ogórka i papryki
- Obiad: Curry laksa z kurczakiem, ryżem brązowym i blanszowanym brokułem
- Podwieczorek: Budyń gryczany z gorzką czekoladą i truskawkami
- Kolacja: Owsiana pizza 3 sery z ostrym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Grahamka z serkiem chrzanowym podana z sałatką z rzodkiewką i ogórkiem
- II Śniadanie: Koktajl owsiany borówkowo-orzechowy
- Obiad: Pieczona ryba w sosie serowym z puree selerowym i surówką z marchewki z chrzanem
- Podwieczorek: Pianka owocowa z migdałową kruszonką
- Kolacja: Dahl z soczewicy podany z komosą ryżową
Dieta ketogeniczna

- 9.01.2023 - Poniedziałek
- 10.01.2023 - Wtorek
- 11.01.2023 - Środa
- 12.01.2023 - Czwartek
- 13.01.2023 - Piątek
- 14.01.2023 - Sobota
- 15.01.2023 - Niedziela
- Śniadanie: Szakszuka z pieczarkami i boczkiem z keto chlebem
- Obiad: Kurczak tikka masala z ryżem z kalafiora i surówką z kapusty pekińskiej
- Podwieczorek: Keto sezamki
- Kolacja: Sałatka a'la Big Mac na sałacie lodowej
- Śniadanie: Jogurt kokosowy z keto granolą i porzeczkami
- Obiad: Schab w sosie śmietanowym z sałatką z kalafiora i ogórka z koperkiem
- Podwieczorek: Zupa krem z cukinii
- Kolacja: Papryka faszerowana
- Śniadanie: Zapiekane keto tosty z szynką i serem oraz rukolą i pomidorem
- Obiad: Kurczak w sosie grzybowym z surówką z kapusty pekińskiej, jabłka i pora
- Podwieczorek: Kostki kawowe keto na serku president
- Kolacja: Pulled pork z konfiturą z czerwonej cebuli i sosem czosnkowym
- Śniadanie: Orzechowy omlet z cynamonowym mascarpone i borówką amerykańską
- Obiad: Grillowana karkówka w sosie paprykowo-rozmarynowym z puree brokułowym
- Podwieczorek: Keto brownie
- Kolacja: Sałatka a'la ziemniaczana z boczkiem
- Śniadanie: Keto bułka z pastą jajeczną i surówką z ogórków kiszonych z musztardą
- Obiad: Pałeczki z kurczaka z majonezowym sosem z chipotle i colesławem
- Podwieczorek: Budyń waniliowo-kokosowy z wiśniami
- Kolacja: Chłopski garnek z kiełbasą i boczkiem
- Śniadanie: Kokosanka z musem truskawkowym
- Obiad: Tymiankowa ryba z sosem cytrynowym i brokułem z suszonymi pomidorami
- Podwieczorek: Zupa serowo-cebulowa
- Kolacja: Musztardowa karkówka z surówką z kiszonej kapusty
- Śniadanie: Śniadanie a'la English Breakfast
- Obiad: Wieprzowina w sosie własnym z cebulką i kapustą czerwoną
- Podwieczorek: Keto sernik zebra
- Kolacja: Shoarma drobiowa z sosem 1000 wysp
- 16.01.2023 - Poniedziałek
- 17.01.2023 - Wtorek
- 18.01.2023 - Środa
- 19.01.2023 - Czwartek
- 20.01.2023 - Piątek
- 21.01.2023 - Sobota
- 22.01.2023 - Niedziela
- Śniadanie: Omlet z fasolką szparagową z dipem z suszonymi pomidorami
- Obiad: Kurczak w sosie koperkowym z selerem puree i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Keto ciasteczka z kawałkami czekolady
- Kolacja: Sałatka z kalafiora z ogórkiem kiszonym
- Śniadanie: Jogurt grecki z sosem orzechowym i porzeczkami
- Obiad: Gulasz po zbójnicku z plackami z kalafiora
- Podwieczorek: Keto kwaśnica
- Kolacja: Keto pizza 3 sery z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Jajecznica z boczkiem i cebulą z keto chlebkiem
- Obiad: Udziec z kurczaka w sosie prowansalskim z surówką z kapusty pekińskiej
- Podwieczorek: Smoothie z masłem orzechowym
- Kolacja: Sałatka z pieczonym camembertem i sosem balsamicznym
- Śniadanie: Keto racuchy z musem malinowym i migdałami
- Obiad: Schab w sosie grzybowym z puree pietruszkowym i mizerią
- Podwieczorek: Keto zupa czosnkowa
- Kolacja: Szybki bigos z białej kapusty
- Śniadanie: Pasta z brokuła i fety podana z keto pieczywem
- Obiad: Dorsz duszony w porach z surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek: Pudding chia z musem z owoców leśnych
- Kolacja: Zapiekanka kalafiorowa ze swojskim boczkiem z sosem majonezowym z sambalem
- Śniadanie: Frittata ze szpinakiem, pomidorem i cebulką z sosem 1000 wysp
- Obiad: Kotlety mielone w sosie pomidorowym z surówką z ogórka kiszonego
- Podwieczorek: Ciasteczka kokosowo-truskawkowe
- Kolacja: Keto gumbo z krewetkami
- Śniadanie: Siemianka orzechowa z wiśniami
- Obiad: Szarpana wieprzowina w sosie BBQ z frytkami z selera i cesesławem
- Podwieczorek: Zupa krem z brukselki
- Kolacja: Paluchy serowe z salsą
Dieta wegetariańska

- 9.01.2023 - Poniedziałek
- 10.01.2023 - Wtorek
- 11.01.2023 - Środa
- 12.01.2023 - Czwartek
- 13.01.2023 - Piątek
- 14.01.2023 - Sobota
- 15.01.2023 - Niedziela
- Śniadanie: Bajgiel z twarożkiem ze szczypiorkiem i warzywami
- II Śniadanie: Smoothie wiśniowe
- Obiad: Gulasz z zielonej soczewicy i pieczarek z kaszą pęczak
- Podwieczorek: Jaglany deser a'la snickers
- Kolacja: Śródziemnomorska sałatka z makaronu orzo
- Śniadanie: Chlebek bananowy z żurawiną, ziarnistym serkiem i borówką
- II Śniadanie: Krupnik
- Obiad: Tofu kung pao z cytrynowym ryżem i surówką z kapusty pekińskiej i białej
- Podwieczorek: Sałatka z wędzonym twarogiem i musztardowym dressingiem z balsamico
- Kolacja: Quesadilla z warzywami podawana z cukiniowym ketchupem
- Śniadanie: Omlet typu pizza z domowym ketchupem
- II Śniadanie: Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
- Obiad: Roślinne kotlety z konfiturą z czerwonej cebuli, pieczonymi ziemniakami i surówką z białej kapusty
- Podwieczorek: Koktajl szarlotkowy
- Kolacja: Naleśniki z pieczarkami z sosem koperkowym
- Śniadanie: Kokosowa kasza manna z karmelizowanymi śliwkami
- II Śniadanie: Pieczone warzywa korzeniowe z dipem tahini
- Obiad: Tagliatelle primavera z mozzarellą
- Podwieczorek: Zupa krem z gruszki i pietruszki
- Kolacja: Sushi bowl z prażoną ciecierzycą
- Śniadanie: Pasztet z pieczarek z żytnim pieczywem i ogórkiem kiszonym
- II Śniadanie: Jesienny koktajl z marchewki i ananasa
- Obiad: Wegetariańskie kotleciki azjatyckie w lekkim tajskim sosie z komosą ryżową i orientalną sałatką
- Podwieczorek: Blok czekoladowy z wiśniami
- Kolacja: Zapiekanka ryżowa z kukurydzą i papryką podana z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Owsianka chałowa z musem porzeczkowym i płatkami migdała
- II Śniadanie: Çorba z soczewicy i dyni
- Obiad: Puree warzywne z jajkiem gotowanym z sosem chrzanowym i brokułem na parze
- Podwieczorek: Kisiel z owocami, kremem śmietankowym i biszkoptami
- Kolacja: Orzechowe curry z batatem i papryką podane z pitą
- Śniadanie: Zielona szakszuka z bułeczką
- II Śniadanie: Pumpkin spice smoothie
- Obiad: Wegetariańskie skrzydełka z kalafiora z sosem BBQ, talarkami ziemniaków i czerwonym colesławem
- Podwieczorek: Ciasto owsiane ze śliwkami i kruszonką
- Kolacja: Bakłażan faszerowany kaszą i pieczarkami
- 16.01.2023 - Poniedziałek
- 17.01.2023 - Wtorek
- 18.01.2023 - Środa
- 19.01.2023 - Czwartek
- 20.01.2023 - Piątek
- 21.01.2023 - Sobota
- 22.01.2023 - Niedziela
- Śniadanie: Pasta twarogowa z pieczonym burakiem podana z pumperniklem i kiełkami
- II Śniadanie: Smoothie gruszka-jabłko-banan
- Obiad: Wegańskie curry z ciecierzycą i kalafiorem podane z brązowym ryżem
- Podwieczorek: Budyń śmietankowy z musem truskawkowym i kruszonką z orzechów
- Kolacja: Sałatka z makaronem orzo, kolorowymi paprykami, ogórkiem
- Śniadanie: Cynamonowa jaglanka z jabłkiem i żurawiną
- II Śniadanie: Chowder kukurydziany z kolendrą i popcornem
- Obiad: Tofu w kremowym sosie pomidorowym podane z makaronem sojowym i fasolką szparagową
- Podwieczorek: Pizzowe muffinki z sosem BBQ
- Kolacja: Kaszotto z pieczarkami
- Śniadanie: Jesienna szakszuka z chlebem żytnim
- II Śniadanie: Ciasto z rabarbarem
- Obiad: Pulpeciki z czerwonej soczewicy z orkiszem w sosie porowym z puree selerowym i surówką z buraków
- Podwieczorek: Koktajl bananowy
- Kolacja: Wegetariańska zapiekanka ziemniaczana z serem cheddar z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Pełnoziarniste racuszki z konfiturą wiśniową i płatkami migdałów
- II Śniadanie: Tatar z suszonych pomidorów podany z chrupkim pieczywem
- Obiad: Bitki sojowe w sosie koperkowym z czerwoną kapustą i pietruszkową kaszą gryczaną
- Podwieczorek: Zupa kalafiorowo-koperkowa z ziemniakami
- Kolacja: Sałatka z burakiem z fetą, rukolą i migdałami z sosem francuskim
- Śniadanie: Pasta z brokuła i fety podawana z bagietką i miksem sałat z kukurydzą
- II Śniadanie: Koktajl z owoców leśnych
- Obiad: Chili sin corne z ryżem
- Podwieczorek: Fit ciasto czekoladowe z cukinii
- Kolacja: Zapiekanka warzywno-makaronowa z serem halloumi
- Śniadanie: Owsianka marchewkowa z orzechami włoskimi
- II Śniadanie: Wegetariańska zupa gulaszowa z kminkiem, ciecierzycą i pieczoną papryką
- Obiad: Jajka sadzone z mizerią i ziemniakami z koperkiem
- Podwieczorek: Lekki deser jogurtowy z orzechami i musem mango
- Kolacja: Zielone curry z fasolką szparagową i quinoą
- Śniadanie: Omlet z cukinią i papryką kolorową z sosem pomidorowym
- II Śniadanie: Zielone smoothie z siemieniem lnianym
- Obiad: Makaron tagliatelle ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i słonecznikiem
- Podwieczorek: Sałatka z ryżem, tofu i ananasem
- Kolacja: Quiche z dynią i grzybami
Dieta Office

- 3.01.2023 - Wtorek
- 4.01.2023 - Środa
- 5.01.2023 - Czwartek
- 6.01.2023 - Piątek
- 7.01.2023 - Sobota
- 8.01.2023 - Niedziela
- Śniadanie: Bułeczka z ostrą pastą z czerwonej fasoli z sałatką z ogórka kiszonego i papryki
- II Śniadanie: Owoce pod kruszonką
- Obiad: Tagliatelle w sosie pomidorowo-śmietanowym z kurczakiem i kolorową fasolką
- Śniadanie: Jaglanka rafaello z musem porzeczkowym
- II Śniadanie: Domowe kakao
- Obiad: Schab wieprzowy w sosie koperkowym z ziemniakami i surówką z marchewki i jabłka
- Śniadanie: Menemen - jajecznica po turecku z bajglem
- II Śniadanie: Szarlotkowy pudding chia
- Obiad: Kotlety rybne z frytkami i colesławem
- Śniadanie: Chleb żytni z rybną pastą kanapkową z makreli z ogórkiem kiszonym
- II Śniadanie: Ciasto z kaszy jaglanej z brzoskwiniami
- Obiad: Smażony makaron spaghetti z kurczakiem
- Śniadanie: Owsianka a'la Pina colada
- II Śniadanie: Lassi brzoskwiniowe
- Obiad: Grillowane tofu w słodko-kwaśnym sosie ananasowym z bazylią i chili, makaronem sojowym i grillowaną papryką
- Śniadanie: Frittata ze szpinakiem i serem feta z sosem pomidorowym
- II Śniadanie: Ciasto czekoladowe z musem truskawkowym
- Obiad: Pieczony filet z kurczaka z puree ziemniaczanym z koperkiem i marchewką z groszkiem
- 9.01.2023 - Poniedziałek
- 10.01.2023 - Wtorek
- 11.01.2023 - Środa
- 12.01.2023 - Czwartek
- 13.01.2023 - Piątek
- 14.01.2023 - Sobota
- 15.01.2023 - Niedziela
- Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z bułeczką pełnoziarnistą
- II Śniadanie: Tarta brzoskwiniowa
- Obiad: Wieprzowina z warzywami w sosie pomarańczowo-imbirowym z makaronem ryżowym z sezamem
- Śniadanie: Chleb żytni z pastą twarogową z koperkiem i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Ciasto drożdżowe z truskawkami
- Obiad: Kurczak w sosie porowo-brokułowym z pełnoziarnistym penne
- Śniadanie: Czekoladowe pancakes z musem porzeczkowym i jogurtem cynamonowym
- II Śniadanie: Koktajl szarlotkowy
- Obiad: Ryba Veracruz z miksem kasz i fasolką szparagową
- Śniadanie: Kokosowa kasza manna z musem malinowym
- II Śniadanie: Koktajl czeko - śliwka
- Obiad: Polędwiczki wieprzowe w sosie mascarpone z suszonymi pomidorami, kaszą gryczaną i marchewką z groszkiem
- Śniadanie: Pasta jajeczna z pieczywem i słupkami papryki
- II Śniadanie: Belriso z musem porzeczkowym
- Obiad: Kurczak Caprese z warzywnymi frytkami i brokułem na parze
- Śniadanie: Omlet marchewkowy z orzechami i sosem pomarańczowym
- II Śniadanie: Kawa szarlotkowa
- Obiad: Kotlety z ciecierzycy i brokuła z pieczonymi ziemniakami i surówką z selera i orzechów
- Śniadanie: Chleb żytni z twarożkiem ziołowym i cząstkami pomidora
- II Śniadanie: Serek z makiem, wiśniami i migdałami
- Obiad: Kurczak tikka masala z żółtym ryżem i surówką z mango
- 16.01.2023 - Poniedziałek
- 17.01.2023 - Wtorek
- Śniadanie: Omlet z fasolką szparagową z dipem z suszonymi pomidorami
- II Śniadanie: Cynamonowe ciasto z jabłkami
- Obiad: Wieprzowina w pięciu smakach z makaronem ryżowym i bukietem warzyw
- Śniadanie: Chleb żytni z pasztetem i pomidorem
- II Śniadanie: Budyń jaglany z białą czekoladą i truskawkami
- Obiad: Pizza 3 sery z ostrym sosem pomidorowym
Dieta Detox

- 9.01.2023 - Poniedziałek
- 10.01.2023 - Wtorek
- 11.01.2023 - Środa
- 12.01.2023 - Czwartek
- 13.01.2023 - Piątek
- 14.01.2023 - Sobota
- 15.01.2023 - Niedziela
- Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z chlebem bezglutenowym
- II Śniadanie: Smoothie cytrusowe
- Obiad: Gulasz z zielonej soczewicy i pieczarek z ryżem
- Podwieczorek: Jaglany deser a'la snickers
- Kolacja: Warzywne ratatouille z quinoą
- Śniadanie: Owsianka waniliowa ze skórką pomarańczową
- II Śniadanie: Smalec z fasoli z słupkami marchewki i papryki
- Obiad: Tofu w sosie porowo-brokułowym z penne bezglutenowym
- Podwieczorek: Owoce pod kruszonką
- Kolacja: Bezglutenowa focaccia z rozmarynem i pomidorami koktajlowymi z domową pastą Ajvar
- Śniadanie: Tosty bezglutenowe z jajkiem i mixem sałat z ogórkiem i oliwą
- II Śniadanie: Kompot imbirowo-rabarbarowy
- Obiad: Roślinne kotlety z konfiturą z czerwonej cebuli, pieczonymi ziemniakami i surówką z białej kapusty
- Podwieczorek: Barszcz ukraiński z czerwoną fasolą
- Kolacja: Dyniowe curry z soczewicą i natką pietruszki podane z ryżem brązowym
- Śniadanie: Czekoladowe pancakes z jogurtem na słodko i musem malinowym
- II Śniadanie: Żurkowy krem z selera
- Obiad: Makaron bezglutenowy primavera z wegańskim serem
- Podwieczorek: Sałatka z gruszką i orzechami włoskimi z dressingiem musztardowym
- Kolacja: Pieczone warzywa korzeniowe z dipem tahini
- Śniadanie: Pasta jajeczna z pieczywem bezglutenowym i słupkami papryki
- II Śniadanie: Belriso z musem porzeczkowym
- Obiad: Kotleciki azjatyckie w lekkim tajskim sosie z komosą ryżową i orientalną sałatką
- Podwieczorek: Koktajl truskawkowy
- Kolacja: Sałatka z marchewki i ziemniaka w pesto szpinakowym z serem feta
- Śniadanie: Omlet marchewkowy z orzechami i sosem pomarańczowym
- II Śniadanie: Kisiel z owocami i kremem śmietankowym
- Obiad: Kotlety z ciecierzycy i brokuła z pieczonymi ziemniakami i surówką z selera i orzechów
- Podwieczorek: Çorba z soczewicy i dyni
- Kolacja: Orzechowe curry z batatem i papryką
- Śniadanie: Zielona szakszuka z chlebem bezglutenowym
- II Śniadanie: Sałatka owocowa z sosem miętowym i tartą czekoladą
- Obiad: Wegetariańskie skrzydełka z kalafiora z sosem BBQ, talarkami ziemniaków i czerwonym colesławem
- Podwieczorek: Pumpkin spice smoothie
- Kolacja: Fajita z pieczarek i papryki podawana z tortillą i salsą z awokado
- 16.01.2023 - Poniedziałek
- 17.01.2023 - Wtorek
- Śniadanie: Omlet z fasolką szparagową z dipem z suszonymi pomidorami
- II Śniadanie: Bezglutenowe cynamonowe ciasto z jabłkami
- Obiad: Wegańskie curry z ciecierzycą i kalafiorem podane z makaronem ryżowym
- Podwieczorek: Smoothie jogurtowe jagodowo-malinowe
- Kolacja: Sałatka z kaszą jaglaną, kolorowymi paprykami, ogórkiem
- Śniadanie: Racuchy owsiane z cukrem pudrem i musem porzeczkowym
- II Śniadanie: Hummus z kminem podawany z słupkami ogórka i papryki
- Obiad: Tofu w kremowym sosie pomidorowym podane z makaronem sojowym i fasolką szparagową
- Podwieczorek: Pizzowe muffinki z sosem BBQ
- Kolacja: Placki z kalafiora z sosem czosnkowym i mixem sałat z pomidorem
Dieta Gluten Lactose Free

- 9.01.2023 - Poniedziałek
- 10.01.2023 - Wtorek
- 11.01.2023 - Środa
- 12.01.2023 - Czwartek
- 13.01.2023 - Piątek
- 14.01.2023 - Sobota
- 15.01.2023 - Niedziela
- Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z chlebem bezglutenowym
- II Śniadanie: Smoothie cytrusowe
- Obiad: Wieprzowina z warzywami w sosie pomarańczowo-imbirowym z makaronem ryżowym z sezamem
- Podwieczorek: Jaglany deser a'la snickers
- Kolacja: Warzywne ratatouille z quinoą
- Śniadanie: Owsianka waniliowa ze skórką pomarańczową
- II Śniadanie: Smalec z fasoli z słupkami marchewki i papryki
- Obiad: Kurczak w sosie porowo-brokułowym z penne bezglutenowym
- Podwieczorek: Owoce pod kruszonką
- Kolacja: Bezglutenowa focaccia z rozmarynem i pomidorami koktajlowymi z domową pastą Ajvar
- Śniadanie: Tosty bezglutenowe z jajkiem i mixem sałat z ogórkiem i oliwą
- II Śniadanie: Kompot imbirowo-rabarbarowy
- Obiad: Ryba Veracruz z kaszą jaglaną i fasolką szparagową
- Podwieczorek: Czekoladowe ciastka owsiane
- Kolacja: Dyniowe curry z soczewicą i natką pietruszki podane z ryżem brązowym
- Śniadanie: Czekoladowe pancakes z jogurtem na słodko i musem malinowym
- II Śniadanie: Żurkowy krem z selera
- Obiad: Polędwiczki wieprzowe w sosie śmietanowym z suszonymi pomidorami, kaszą gryczaną i marchewką z groszkiem
- Podwieczorek: Carpaccio z buraka z rukolą i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
- Kolacja: Buritto z chili con carne
- Śniadanie: Pasta jajeczna z pieczywem bezglutenowym i słupkami papryki
- II Śniadanie: Belriso z musem porzeczkowym
- Obiad: Kurczak Caprese z komosą ryżową i brokułem na parze
- Podwieczorek: Koktajl truskawkowy
- Kolacja: Sałatka z marchewki i ziemniaka w pesto szpinakowym z serem feta
- Śniadanie: Omlet marchewkowy z orzechami i sosem pomarańczowym
- II Śniadanie: Buraczkowa pasta twarogowa z oliwkami i czarnuszką podana z słupkami warzyw
- Obiad: Kotlety z ciecierzycy i brokuła z pieczonymi ziemniakami i surówką z selera i orzechów
- Podwieczorek: Swojska grochówka
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pomidorami
- Śniadanie: Chleb bezglutenowy z twarożkiem ziołowym i cząstkami pomidora
- II Śniadanie: Sałatka owocowa z sosem miętowym i tartą czekoladą
- Obiad: Kurczak tikka masala z żółtym ryżem i surówką z mango
- Podwieczorek: Pumpkin spice smoothie
- Kolacja: Fajita z pieczarek i papryki podawana z tortillą i salsą z awokado
- 16.01.2023 - Poniedziałek
- 17.01.2023 - Wtorek
- Śniadanie: Omlet z fasolką szparagową z dipem z suszonymi pomidorami
- II Śniadanie: Bezglutenowe cynamonowe ciasto z jabłkami
- Obiad: Wieprzowina w pięciu smakach z makaronem ryżowym i bukietem warzyw
- Podwieczorek: Smoothie jogurtowe jagodowo-malinowe
- Kolacja: Sałatka z kaszą jaglaną, kolorowymi paprykami, ogórkiem
- Śniadanie: Racuchy owsiane z cukrem pudrem i musem porzeczkowym
- II Śniadanie: Hummus z kminem podawany z słupkami ogórka i papryki
- Obiad: Curry laksa z kurczakiem, ryżem basmati i blanszowanym brokułem
- Podwieczorek: Budyń gryczany z gorzką czekoladą i truskawkami
- Kolacja: Pizza 3 sery z ostrym sosem pomidorowym
Dieta wegetariańska z rybami

- 9.01.2023 - Poniedziałek
- 10.01.2023 - Wtorek
- 11.01.2023 - Środa
- 12.01.2023 - Czwartek
- 13.01.2023 - Piątek
- 14.01.2023 - Sobota
- 15.01.2023 - Niedziela
- Śniadanie: Bajgiel z twarożkiem ze szczypiorkiem i warzywami
- II Śniadanie: Smoothie wiśniowe
- Obiad: Gulasz z zielonej soczewicy i pieczarek z kaszą pęczak
- Podwieczorek: Jaglany deser a'la snickers
- Kolacja: Śródziemnomorska sałatka z makaronu orzo i tuńczykiem
- Śniadanie: Chlebek bananowy z żurawiną, ziarnistym serkiem i borówką
- II Śniadanie: Krupnik
- Obiad: Tofu kung pao z cytrynowym ryżem i surówką z kapusty pekińskiej i białej
- Podwieczorek: Sałatka z wędzonym pstrągiem i musztardowym dressingiem z balsamico
- Kolacja: Quesadilla z warzywami podawana z cukiniowym ketchupem
- Śniadanie: Omlet typu pizza z domowym ketchupem
- II Śniadanie: Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
- Obiad: Ryba Veracruz z miksem kasz i fasolką szpargaową
- Podwieczorek: Koktajl szarlotkowy
- Kolacja: Naleśniki z pieczarkami z sosem koperkowym
- Śniadanie: Kokosowa kasza manna z karmelizowanymi śliwkami
- II Śniadanie: Pieczone warzywa korzeniowe z dipem tahini
- Obiad: Tagliatelle primavera z mozzarellą
- Podwieczorek: Zupa krem z gruszki i pietruszki
- Kolacja: Sushi bowl z prażoną ciecierzycą i wędzonym łososiem
- Śniadanie: Pasztet z pieczarek z żytnim pieczywem i ogórkiem kiszonym
- II Śniadanie: Jesienny koktajl z marchewki i ananasa
- Obiad: Ryba po koreańsku z komosą ryżową i surówką z kapusty pekińskiej i marchewki
- Podwieczorek: Blok czekoladowy z wiśniami
- Kolacja: Zapiekanka ryżowa z kukurydzą i papryką podana z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Owsianka chałowa z musem porzeczkowym i płatkami migdała
- II Śniadanie: Çorba z soczewicy i dyni
- Obiad: Puree warzywne z jajkiem gotowanym z sosem chrzanowym i brokułem na parze
- Podwieczorek: Kisiel z owocami, kremem śmietankowym i biszkoptami
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pomidorami
- Śniadanie: Zielona szakszuka z łososiem i bułeczką
- II Śniadanie: Pumpkin spice smoothie
- Obiad: Wegetariańskie skrzydełka z kalafiora z sosem BBQ, talarkami ziemniaków i czerwonym colesławem
- Podwieczorek: Ciasto owsiane ze śliwkami i kruszonką
- Kolacja: Bakłażan faszerowany kaszą i pieczarkami
- 16.01.2023 - Poniedziałek
- 17.01.2023 - Wtorek
- Śniadanie: Pasta twarogowa z pieczonym burakiem podana z pumperniklem i kiełkami
- II Śniadanie: Smoothie gruszka-jabłko-banan
- Obiad: Wegańskie curry z ciecierzycą i kalafiorem podane z brązowym ryżem
- Podwieczorek: Budyń śmietankowy z musem truskawkowym i kruszonką z orzechów
- Kolacja: Sałatka z makaronem orzo, kolorowymi paprykami, ogórkiem i tuńczykiem
- Śniadanie: Cynamonowa jaglanka z jabłkiem i żurawiną
- II Śniadanie: Chowder kukurydziany z łososiem wędzonym
- Obiad: Tofu w kremowym sosie pomidorowym podane z makaronem sojowym i fasolką szparagową
- Podwieczorek: Pizzowe muffinki z sosem BBQ
- Kolacja: Kaszotto z pieczarkami



